Stars
Megan Fox više nije crnka! Pratitelji je u komentarima mole da vrati staru boju kose

Megan Fox više nije crnka! Pratitelji je u komentarima mole da vrati staru boju kose

  • Megan Fox u zadnje vrijeme zaokuplja javnost svojom kontroverznom vezom s pjevačem i glumcem Machine Gun Kellyjem, no ovoga puta iznenadila je pratitelje objavivši fotografiju s novom bojom kose
  • Ipak, čini se kako se fanovima nova boja nije nikako svidjela te ju mole da kosu vrati u svoju atraktivnu crnu boju
  • Na svu sreću, svi mogu odahnuti, jer je riječ samo o kvalitetnoj periki sjajne srebrne boje koju treba nositi za potrebe snimanja novog filma

Seksipilna Megan Fox koju redovito možemo pronaći na listama najljepših žena svijeta uvijek je bila prepoznatljiva po svojoj dugoj, crnoj kosi i ledeno plavim očima, no iako smo mislili da to nikada nećemo vidjeti, Megan više nije crnka! Naime, zbog uloge u novom filmu "Johnny & Clyde" Megan je pokazala kako je svoju atraktivnu crnu kosu trebala obojiti te prigrliti elegantnu srebrno sivu nijansu.

Nakon što je Meghan Fox priznala vezu s reperom, svi su iznenađeni izborom Briana Austina Greena

Drastična promjena iz tamne boje, koja je i ujedno dugi niz godina zaštitni znak Megan Fox, izazvala je brojne negativne reakcije i komentare pratitelja koji su je doslovce molili da oboji kosu nazad u crno. No, čini se kako pratitelji ipak mogu odahnuti jer Megan nije zapravo obojila kosu, već je samo riječ o kvalitetnoj periki za potrebe nadolazećeg filma koji se trenutno snima na Rhode Islandu.

Možda vas zanima 10 žena s najljepšim očima na svijetu Rubrika Beauty Beauty

Fox će igrati ulogu Alane, šefice u svijetu kriminala i vlasnice kasina, na što je aludirala u svom natpisu na Instagramu: “Ovako izgleda vražja kći.”, otkrivši kako ćemo film "Johnny & Clyde" na velikom platnu gledati u proljeće 2022. Fox je u svom postu označila vizažisticu Clarissu Luna, zajedno sa frizerom Milesom Jeffriesom, čija je perika remek djelo te na najrealističniji način prikazuje kako bi klijenti izgledali s drastično drugačijom bojom kose. Očigledno je kako se Megan Fox nakon poduže stanke u Hollywoodu, u velikom stilu i imidžu vraća na ekrane!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Megan Fox (@meganfox)

Uz "Expendables" i "Johnny & Clyde", Fox ima u nizu još pet projekata, uključujući "Big Gold Brick", nadolazeći film u kojem glumi uz Oscara Isaaca i Andyja Garciju. No, ne možemo ne primijetiti kako smo sličan imidž već vidjeli na jednoj slavnoj osobi. Riječ je o Kim Kardashian i njezinom podvigu sa srebrnom kosom!

Možda vas zanima Ništa slađe danas nećete vidjeti: Megan Fox predstavila sina Rubrika Stars Stars

 | Autor: Instagram/@marianne_theodorsen Instagram/@marianne_theodorsen Kim Kardashian

No, također svi istinski ljubitelji Megan Fox trebali bi znati da ovo nije njezin prvi izlet u svjetliju boju, za potrebe snimanja “The Battle of Jangsari” pojavila se s poludugim platinasto plavim bobom te uspjela postići još seksipilniji izgled i neodoljivo nas podsjetiti na Kim Basinger u mlađim danima.

Možda vas zanima Jedno od najboljih izdanja Megan Fox Rubrika Moda Moda
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli AsianWorld.it (@asianworld.it)

Photo: Instagram/@marianne_theodorsen

Komentari 0