Beauty

10 žena s najljepšim očima na svijetu

U moru lista najbolje odjevenih, najljepših, najbogatijih isplivala je i ova zanimljiva lista. Ovih deset slavnih dama ima pogled koji obara s nogu jer... gledaju te najljepše oči na svijetu. A kako su našminkane?

U moru lista najbolje odjevenih, najljepših, najbogatijih je isplivala i ova zanimljiva lista. Postoje, naravno liste najljepših nogu, guza, ali oči... ipak su one ogledalo duše. Prema stranici Ranker na kojoj se glasa o različitim pitanjima baš ove dame imaju najprodornije poglede. Slažeš li se s izborom?

10. Aishwarya Rai Bachchan

Lijepa zvijezda Bollywooda već je godinama na listi najljepših žena, a dosta toga može zahvaliti i predivnim očima. Uostalom, nije bez razloga bila Miss svijeta 1994., a proglašena je jednom od najljepših žena Azije i Oceanije. Aishwarya voli jaki potez tušem, i na donjem i na gornjem kapku, baš kako vole u Bollywoodu, ali ni9je joj mrzak ni "zapadnjački" smokey eye.

9. Alexis Bledel

Zvijezda Gilmoreica je prava djevojka iz susjedstva. Svijetli ten, tamna kosa sa simpatičnim šiškama, te neobično prodorne plave oči, simpatičnu su glumicu smjestili na 9. mjesto. Ili samo maskara (posebno dok je glumila u Gilmoreicama) ili smokey eye, otkada je "velika" najčešći su izbor Alexis.

 

A post shared by Alexis Bledel (@alexisbledel_) on

8. Kristin Kreuk

Možda se ove ljepotice ne možeš odmah sjetiti, ali ako spomenemo seriju "Smallville" u kojem je glumila djevojku mladog Supermana, sigurno ćeš se prisjetiti... Eto ga, diskretno sjenilo zemljanih tonova i malo maskare. Kristin izgleda dobro i s vrlo diskrednim make upom.

 

A post shared by Kristin Kreuk (@kristinlaurakk) on

7. Olivia Wilde

Ova cool glumica ostala je upamćena koliko po ulozi hladne doktorice Remy Hadley u seriji "Dr. House", toliko i po i prekrasnim prodornim očima. No, u privatnom životu je plavooka glumica prava suprotnost svom liku.  Priča se da je jedna od najzabavnijih ljudi na filmskim setovima. Pogled je toliko upečatljiv, oči su blago iskošene da je make up u drugom planu. U svakom slučaju Olivia voli svijetle tonove na kapcima.

 

A post shared by Olivia Wilde (@oliviawilde) on

6. Evangeline Lilly

Kanadska glumica iz "Izgubljenih" i zvijezda filmskog nastavka "Hobita" sa svojih 38 godina i dalje osvaja svojim blistavim pogledom. Izvrstan primjer kako oči blistaju i sa samo malo maskare.

5. Candice Swanepoel

Ljepotica iz Južnoafričke Republike i Victoria`s Secret anđelica koja je između ostalog jedna od najbolje plaćenih modela na svijetu, ima pogled od kojeg zastaje dah. Vrlo svijetle plave oči modni fotografi obožavaju, tako da je njezin pogled često žarište fotografija. A šminka? Žena je model, a njoj smo vidjeli doista sve.

 

A post shared by Candice Swanepoel (@angelcandices) on

Možda vas zanima Ovo je 13 najljepših žena svijeta Rubrika Stars Stars

4. Megan Fox

Moramo li išta reći o pogledu prekrasne Megan Fox? Njezine prodorne plavo-zelene oči su doista jedne od najsavršenijih koje smo ikada vidjeli. Ipak, Megan ima relativno sitne oči koje naglašava smokey eye make upom ili, u varijanti s manje šminke, tankom crtom tuša.

 

A post shared by Megan Fox (@the_native_tiger) on

3. Jessica Biel

Lijepa supruga Justina Timberlakea ima savršenu kombinaciju njemačkih, irskih, francuskih i engleskih korijena, a zbog nekog ot tih gena ima i savršene mačkaste oči. Izdužen oblik oka je vrlo zahvalan tako da Jessica prirodno ima pogled koji druge djevojke moraju postići tušem. Najčešće su joj na očima zemljani tonovi.

 

A post shared by Jessica Biel (@jessicabiel) on

Možda vas zanima Složi repić dostojan crvenog tepiha, poput njih! Rubrika Beauty Beauty

2. Alexandra Daddario

Tridesetjednogodišnja glumica i model svojom pojavom ostavlja bez daha, posebno na crvenom tepihu. Ima izuzetno krupne oči, a kad ih naglasi make upom "preuzmu" cijelo lice.

1. Jennifer Connelly

Ovoj glumici se često daju superlativi: najbolje odjevena, najljepša, ima najljepše obrve... 3343 korisnika Rankera je baš pogled njezinih zelenih proglasilo - najupečatljivijim. I nemamo što prigovoriti! Jennifer nikada nije jako našminkana, najčešće je to tek potez eyelinerom i maskara.

Photo: Instagram

Komentari 0