Stars

Ovo je 13 najljepših žena svijeta

Kraj godine donosi liste najbolje odjevenih, najuspješnijih, ali i najljepših ljudi na svijetu. Njih 13 je prema glasovanju 150.000 korisnika plarforme ranker.com proglašeno najljepšima

Prema platformi ranker.com, a u kojoj je sudjelovalo više od 150.000, između brojih glumica, glazbenica, reality zvijezdi i modela, odabrano je 13 najljepših.

13. Kristen Bell: pomalo neočekivano isključivo zato što nije jako razvikana, ali lijepa plavuša iz Michigana zasluženo se našla na listi. Koliko je decentna u modnom izričaju, toliko je britka na jeziku. Svoje komičarske vještine najbolje je pokazala u filmu Zločeste mame, čiji nastavak se upravo prikazuje u kinima.

 

A post shared by kristen bell (@kristenanniebell) on

12. Jennifer Connelly: Tamna kosa, guste obrve i smaragdne oči ovoj glumici su osigurali status modela glumice. Nekoliko sezona za redom je bila zaštitno lice modnih i beauty kampanji kuće Balenciaga. Sve dok je kreativni direktor Nicholas Ghesquiere bio na čelu Balenciage. Kada je prešao u modnu kuću Louis Vuitton, pogađaš tko je počeo na crveni tepih nositi njihov dizajn?

11. Zooey Deschanel: Predivna zvijezda i kreativka iza serije "New Girl" doista ima ono nešto. Čak i kad je glumila omraženu Summer u "500 dana ljubavi", i dalje nam je bila simpatična. A o njezinoj sličnosti s Katy Perry se ne mora posebno govoriti. Fun fact: bivši suprug Katy Perry, Russell Brand, bezuspješno je mjesecima zavodio nesretnu Zooey.

 

A post shared by Zooey Deschanel (@zooeydeschanel) on

10. Miranda Kerr: Lijepa Australka je knjiški primjer djevojke iz susjedstva. Ona koja uvijek izgleda kao da se spremila na brzinu, ali zapravo iza te krinke nonšalantnosti stoji vojska stilista, frizera i šminkera. Nakon što je rekla konačno zbogom krilima Victoria`s Secret anđelice, lijepa Miranda se posvetila vlastitom biznisu, brandu organske kozmetike KORA Organics.

 

A post shared by Miranda (@mirandakerr) on

9. Natalie Portman: O njoj kruže glasine kao jednoj od najinteligentnijih žena Hollywooda. S IQ-om 140, ona uz Sharon Stone ima titulu žene s najvećim kvocijentom inteligencije u glumačkom svijetu.Uvijek njegovana brineta status zvijezde može zahvaliti serijalu "Ratovi zvijezda", ali mi ju rado gledamo u hrpi romantičnih komedija.

8.Blake Lively: Ona doista ima osmijeh od milijun dolara. Plavuša jaaaako dugih noga od smiješne i nezrele Serene Van der Woodsen iz "Tračerice" je prerasla u pravu modnu ikonu. Uvijek savršeno nesavršene kose i s najboljim modnim dodatkom, suprugom Ryanom Raynolds, Blake je prava bomba na crvenom tepihu.

 

A post shared by Blake Lively (@blakelively) on

7. Mila Kunis: Uvijek na listi najljepših žena i to sasvim zasluženo. Predivna Ukrajinka svojim osmijehom doista osvaja muška, ali i ženska srca koji ju gledaju na malim ekranima. Bademaste oči, tamna kosa i preplanuli ten, ali i status cool cure čine Milu jedinstvenom pojavom u Hollywoodu.

 

A post shared by Mila Kunis (@kunismilax) on

6. Jessica Biel: Još jedna prekrasna glumica koja je bila i model. Kosa boje meda, svijetle oči, građa poput Francuskinje (iako je all American girl), čine ovu glumicu pravom holivudskom ljepoticom. Ne odmaže joj niti činjenica da joj je dečko Justin Timberlake.

 

A post shared by Jessica Biel (@jessicabiel) on

5. Kate Beckinsale: Najpoznatiji po ulozi u filmu Pearl Harbor s Benom Affleckom, ova lijepa glumica je sinonim klasične ljepote. Prodorne smeđe oči i bujna kosa boje meda, ali i fantastično tijelo. Slažemo se, Kate nema manu. A isto tako je neopisivo skromna, priča se.

 

A post shared by Kate Beckinsale (@katebeckinsale) on

4. Megan Fox: Doista, moramo li išta reći? Od prvih scena u Transformerima, prekrasna Megan je osvojila sve muškarce svijeta. A i glumca Briana Austina Greena, bez sumnje. Priča se da je Megan obavila nekoliko estetskih operacija, a ako je to istina, jedino možemo zaključiti: "Taj je novac više nego dobro potrošen".

 

A post shared by Megan Fox (@the_native_tiger) on

Možda vas zanima Poznate ljepotice znaju kako se to radi Rubrika Beauty Beauty

3. Kate Upton: Svježe udana žena, i to za igrača bejzbola Justina Verlandera, lijepa 25-godišnja manekenka izgleda poput prave cure iz Kalifornije. Duga plava kosa i oči, ali i prepoznatljivo poprsje čine Kate vrućom robom na tržištu.

 

A post shared by Kate Upton (@kateupton) on

2. Scarlet Johansson: Toliko lijepa i talentirana, to su riječi koje opisuju Scarlett. Svoje prve glumačke korake napravila je daskama koje život znače, i to davne 1994. godine. Još jedna plavuša impozantnog dekoltea uz Kate Upton.

1. Charlize Theron: Kraljica svemira i svega što postoji u svemiru. Žena koja svakim danom izgleda sve bolje, i sa svojih 42 godine je iza sebe ostavila brojne mlađe kolegice. I da, godine joj samo idu u prilog!

 

A post shared by Charlize Theron (@charlizeafrica) on

Photo: PR/WhatsApp

Komentari 0