Beauty

Poznate ljepotice znaju kako se to radi

Često imitiramo njihov način šminkanja, a na YouTubeu postoji cijela vojska koja daje savjete kako pravim pokretima kista možemo izgledati kao one

Opis posla im nalaže da uvijek izgledaju besprijekorno i to im nekako uspijeva. Paparazzi neumorno vrebaju kako bi dobili fotku nenašminkane zvijezde. Da svakodnevno ne vucaraju cijeli tim vizažista za sobom, poznate ljepotice su morale naučiti neke trikove i našminkati se same. 

Jessica Alba je jedna od najljepših žena svijeta, glumica i poslovna žena. Ona i suprug su nekoliko puta proglašeni najbolje odjevenim parom, a uz to uvijek ima i primjeren make up. Ne samo da je dokazala da se zna našminkati sama, nego to isto može ponoviti i na nekom drugom. 

Victoria Beckham već odavno nije samo žena Davida Beckhama. Ona je ikona stila, modna kreatorica, pjevačica, spisateljica i majka. Uvijek je glamurozna pa čak i kad se šminka. Red carpet tutorial je potpuno očekivani stil šminkanja ove Posh Spice.

Kim Kardashian West je alfa i omega konturiranja i nema se tu što posebno za reći. Žena zna šminkati i u tome je besramno oponašamo. Kada imaš pravilne crte lica kao Kim, nije teško lijepo se našminkati. Kako bi šminkanje još više pojednostavila, Kim je predstavila svoj proizvod Creme Contour & Highlight Kit u 4 nijanse s kojim je konturiranje gotovo za manje od 5 minuta. 

Photo: Instagram

Komentari 0