Beauty

Složi repić dostojan crvenog tepiha, poput njih!

Konjski rep na crvenom tepihu ili gradskim ulicama? Zašto ne, u svakoj prilici! Ne možemo poreći kako je ovo najbolja obrana kada nastupi bad hair day jer učas možemo imati frizuru iz snova

Kišni dani su nas ponovno podsjetili kako žalimo za sunčanim danima i vremenom kada je sve bilo ljepše i toplije, a i naša kosa je blistala. Već prve jesenje kapi kosu čine bezvoljnom, raščupanom i općenito neatraktivnom. Srećom, imamo spasitelja koji priskače u pomoć zadnji čas: rep. Bilo da je riječ o niskom nemarno svezanom repu, uredno visoko podignutom repu, ili trendu "bamboo" (rep koji je spojen s više gumica odjednom, zbog čega podsjeća na bambusovu trsku), poznate dame su nam uvijek inspiracija.

Emily Ratajkowski je prava inspiracija, niski rep nosi i na crveni tepih. U kombinaciji s toplim sjenilima ovaj rep funkcionira savršeno.

 

A post shared by Emily Ratajkowski (@emrata) on

Možda vas zanima Ako imaš tanku kosu, jedna od ovih 12 frizura stvorena je za tebe Rubrika Beauty Beauty

Kate Bosworth je na nedavno održanom filmskom festivalu u Veneciji zavezala ljetni rep. Uz prekrasnu haljinu ravnog kroja odlično su izgledali "baby hairs", veseli dodatak slatkom repu.

 

A post shared by Kate Bosworth (@katebosworth) on

Olivia Palermo rado nosi podignutu i svezanu kosu. Bilo da je riječ o punđici ili u ovom slučaju niskom repu s razdjeljkom, uvijek izgleda senzacionalno.

 

A post shared by Olivia Palermo (@oliviapalermo) on

Možda vas zanima Frizure s kojima ćeš rasturati (i) u 40-ima Rubrika Beauty Beauty

Joan Smalls je na reviji FentyXPuma nosila rep s umecima. Doista, prekrasna tamnoputa manekenka visokim repom posebno dobro ističe svoje jagodice.

 

A post shared by Joan Smalls (@joansmalls) on

Miranda Kerr svoj slavni lob najčešće nosi spušten, no dobro joj stoji i niski zalizani repić. Ova frizura dobro stoji svim ženama srcolikog oblika lica.

 

A post shared by Miranda (@mirandakerr) on

Hailee Steinfeld svoju dugu kosu koristi kao ukras. Znaju to i hair stilisti koji joj za potrebe snimanja rade razne vrste repova, a visoki konjski rep je najsigurnija opcija.

 

A post shared by hailee steinfeld (@haileesteinfeld) on

Možda vas zanima 5 pogrešaka koje radimo pri feniranju kose Rubrika Beauty Beauty

Khloe Kardashian je kao i svaka članica klana Kardashian prava zaljubljenica u visoke repove. Uz jaki make up na očima, ovakve frizure joj daju posebnu draž.

 

A post shared by Khloé (@khloekardashian) on

Margot Robbie kao i Miranda Kerr ima kraću valovitu kosu, pa joj otežano slaganje urednih repića. Njezin je gotovo uvijek messy...

 

A post shared by @margotrobbie on

Hailey Baldwin svakim danom izgleda sve bolje. To može zahvaliti dobrim genima, ali i jako dobrom odabiru šminke i frizure. Ne petlja previše oko kose. Nadraži su joj niski raščupani repići ili visoki zalizani konjski rep.

Beyonce se ne smije izostaviti s ovog popisa. Ako ti nedostaje ideje kakvu frizuru napraviti za svečanu prigodu, ovo je frizura za tebe. Odlično izgleda u kombinaciji sa svečanijim haljinama dugih rukava.

 

Objavu dijeli Beyoncé (@beyonce)

 

Photo: Getty/Guliver

Komentari 0