Stars

Nakon što je Meghan Fox priznala vezu s reperom, svi su iznenađeni izborom Briana Austina Greena

  • Megan Fox javnost je potvrdila svoju vezu s reperom MGK-om, ali izgleda kako vrijeme ne gubi ni njezin suprug Brian Austin Green
  • Zvijezda serije 'Beverly Hills 90210' viđen je u društvu atraktivne američke starlete
  • Iako se nagađa kako se radi njegovoj novoj odabranici, izvori bliski glumcu kažu kako su zasad samo prijatelji 

Dok mediji već neko vrijeme pišu o ljubavnoj vezi Megan Fox i repera MGK (Machine Gun Kelly), a par je to potvrdio i javnim poljupcem, vrijeme izgleda nije ni gubio njezin suprug Brian Austin Green.

Da Brian ne namjerava tugovati za Megan, jasno je iz fotografija koje su na ulicama Los Angelesa snimili fotografi. Naime, zvijezda serije 'Beverly Hills 90210' uhvaćen je u društvu starlete Courtney Stodden (25). Brian je tako u društvu atraktivne plavuše ručao, a zatim su se zajedno automobilom odvezli nepoznatom smjeru. 

Možda vas zanima Potvrđeno je, rastaje se Meghan Fox, a znamo i tko je njezin novi odabranik Rubrika Stars Stars

Izvori bliski 46-godišnjem glumcu navode kako je Brian zgodnu Courtney upoznao na društvenim mrežama te kako će par vjerojatno glazbeno surađivati

Strani mediji navode kako su se Brian i Courtney povezali slični politički stavovi kao i njihova motiviranost da naprave velike promjene. Iako su izvori bliski glumcu naveli kako su zasad samo prijatelji, ne isključuju mogućnost i njihove buduće romantične povezanosti. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Life is Gucci 🖤 #happy

A post shared by Courtney Stodden (@courtneyastodden) on

Courtney navodno i nije spremna na odnos nakon razvoda od 60-godišnjeg glumca Douga Hutchisona, za kojeg se udala kada je imala samo 16 godina, a njezin odabranik 51. Par se razdvojio 2017. godine, a brakorazvodna parnica je okončana početkom ove godine. Prema nekim natpisima u medijima, plavokosa ljepotica sada je posvećena sebi i ne traži vezu. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Rooftop Life #sunshine

A post shared by Courtney Stodden (@courtneyastodden) on

Dok je još bila u braku s Dougom Hutchisonom, Courtney se zajedno s njim pojavljivala u brojnim TV emisijama, a nisu joj strani ni porno sadržaji. Okušala se i u pjevačkoj karijeri. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

All this stress and now I’m divorced. Nothing like new hair to mend the soul right ladies? #newhair

A post shared by Courtney Stodden (@courtneyastodden) on

Samo dva dana nakon što su Brian i Courtney prvi put viđeni u javnosti, Megan je viđena kako se drži za ruke s 30-godišnjim reperom. 

Prema izvoru bliskom paru Megan i Brian imali su bračne probleme već neko vrijeme, a Brian je mogao predvidjeti raspad braka i prije nego što se Megan povezala s reperom. Izvor dodaje i kako se zvijezda filma Transformeri ponekad ponaša poput prave dive te može biti vrlo zahtjevna. 

Brian i Megan rastali su se nakon desetljeća braka, zajedno imaju tri sina Journeya Rivera (3), Bodhija Ransona (6) i Noaha Shannona (7).

Photo: Shutterstock/Instagram

Komentari 0