Stars

Matthew McConaughey za 50. rođendan otvorio Instagram. No, izgleda kako mu ne ide najbolje...

  • Među Hollywoodskim zvijezdama s A lista trenutačno je pravi hit otvaranje profil na društvenoj mreži Instagram
  • Nakon što je Jennifer Aniston za 50. rođendan odlučila otvoriti profil, na isto se odlučio i njezin kolega Matthew McConaughey
  • Za razliku od Jen koja je doslovno srušila popularnu društvenu mrežu, Matt je uspio prikupiti tek nešto više od 600.000 pratioca

Hollywoodski ljepotan Matthew McConaughey jučer je proslavio 50 godina života. A povodom svog rođendana odlučio se na pomalo neobičan potez - otvorio je Instagram profil. Glumac je dugo odolijevao ovoj "napasti", ali je donio odluku kako je baš sada stiglo pravo vrijeme da pokaže Americi svoje pravo lice. U opisu profila  Matthew se etiketirao kao suprug, otac, glumac, ministar kulture, profesor, kreativni direktor, obožavatelj nogometnog kluba Austin, suradnik humanitarne organizacije JKLivin te samoprozvani ekspert za kisele krastavce.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

officially mcconaughey

A post shared by Matthew McConaughey (@officiallymcconaughey) on

Možda vas zanima Pogledaj kako je Kate tek sitnim detaljem podignula cijelu modnu kombinaciju Rubrika Moda Moda

Nervozan zbog ogoljavanja pred pratiocima

Za svoju je prvu objavu napravio video u kojem je priznao kako je malo nervozan što je postao dio Insta zajednice. "Kada ljudi dođu na moju stranicu želim da vide mene. Ovo je moj prvi pothvat u dijeljenju sebe i mojih stavova sa svijetom i malo sam nervozan zbog toga, jer iskreno, znam da želim voditi monolog, nisam siguran želim li dijalog. No, znam da treba postojati i dijaloga, stoga se radujem ovome" - otkrio je u videu. Proslavljenog glumca sve manje imamo priliku vidjeti na velikim ekranima, budući da se posvetio profesorskoj karijeri na teksaškom sveučilištu u Austinu gdje predaje na smjeru radio, televizija i film koji je svojevremeno i sam pohađao. 

 | Autor: Profimedia / @salmahayek Instagram Profimedia / @salmahayek Instagram

Možda vas zanima Jesu li ovo najluđe stvari koje pjevačice rade da sačuvaju glas? Rubrika Life&style Life&style

Rekord Jennifer Aniston nije ugrožen

Među  holivudskim zvijezdama trenutačno je pravi hit otvaranje profila na ovoj popularnoj društvenoj mreži. Tako se prošlog mjeseca, također povodom 50. rođendana, na Instagramu nakon mnoštva iščekivanja pojavila i Jennifer Aniston. Vjerujemo kako si već upoznata s ovim fenomenom jer je glumica doslovno srušila Instagram i postavila nove rekorde. Naime, nakon samo 16 sati od otvaranja računa uspjela je prikupiti čak 6 milijuna pratioca. Za razliku od nje, Matthew nije uspio ugroziti postavljeni rekord jer je dosad uspio prikupiti tek nešto više od 600.000 pratioca što pokazuje da ni zvijezdama nije lako. Hoćeš li ga i ti zapratiti?

Photo: Profimedia / @salmahayek Instagram

Komentari 0