Stars

Mateo i Izabel Kovačić čestitali su blagdane prvom obiteljskom fotografijom sa sinčićem Ivanom

  • Izabel i Mateo Kovačić svoj privatni život vole držati za sebe, no ovog Božića napravili su iznimku
  • Mateo je na svom Instagram profilu podijelio prvu obiteljsku fotografiju sa sinčićem Ivanom, koji je rođen u listopadu
  • Fotografija je nastala u njihovom londonskom domu, a obitelj se i modno uskladila

Za hrvatskog nogometnog reprezentativca i igrača londonskog Chelsea Matea Kovačića i njegovu suprugu, poduzetnicu Izabel, ovaj Božić je najposebniji do sada jer ga provode u društvu sinčića Ivana koji je rođen prije dva mjeseca. Iako se trude svoj privatni život držati podalje od očiju javnosti, ovaj put su napravili iznimku te je Mateo objavio prvu obiteljsku fotografiju. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @mateokovacic8

Uz nju je jednostavno napisao: "Sretan Božić", a možemo vidjeti kako se obitelj modno uskladila. Mateo se odlučio za smeđe odijelo od samta koje je kombinirao uz crnu majicu dok je Izabel odabrala crnu haljinu dugih rukava i otvorenih leđa. Lijepa plavokosa poduzetnica u naručju drži dvomjesečnog Ivana odjevenog u bež bodi, a Mateo mu je ruku stavio na leđa.

Možda vas zanima Izabel Kovačić po prvi put je objavila sliku s nedavno rođenim sinčićem Ivanom Rubrika Stars Stars

Iako je ovo prva zajednička fotografija, Mateo je sredinom prosinca objavio fotografiju supruge i sina koja je nastala na proslavi Izabelina 28. rođendana. Na njoj Izabel u naručju drži Ivana, a na stolu ispred njih se nalaze čak tri torte. Uz objavu je tada Mateo napisao - "najbolja mama" i "najbolja žena".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @mateokovacic8

Možda vas zanima Kako slatko! Izabel Kovačić pokazala kakvo ju je iznenađenje dočekalo nakon povratka iz bolnice Rubrika Stars Stars
Photo: Instagram/Getty

Komentari 0