Stars

Kako slatko! Izabel Kovačić pokazala kakvo ju je iznenađenje dočekalo nakon povratka iz bolnice

  • Vjerujemo da sreći Izabel i Matea Kovačića nema kraja nakon što im se u ponedjeljak rodio sin
  • Malog Ivana pozdravljaju mnogi, a neki su ga odlučili iznenaditi balonima i slasticama
  • Mlada mama pokazala je ukrašen dom koji ju je dočekao nakon poroda, a posebno se isticala prekrasna torta

Izabel i Mateo Kovačić u ponedjeljak su postali roditelji malog Ivana kojeg je lijepa poduzetnica rodila carskim rezom u zagrebačkoj Petrovoj bolnici. Čestitkama sretnom paru pridružili su se mnogi, a neki su za malog Ivana i mladu mamu priredili iznenađenje u njihovom domu.

Možda vas zanima Izabel i Mateo Kovačić postali su roditelji! Lijepa poduzetnica rodila dječaka u Petrovoj bolnici Rubrika Stars Stars

Naime, vlasnica brenda Lunilou na svom je Instagram profilu pokazala nježno i veselo ukrašen interijer koji ju dočekao nakon povratka poroda. Prostor je ispunjen balonima u pastelnoj zelenoj i bijeloj boji, a svakako je bila upečatljiva torta u istim nijansama. Mali Ivan dobio je tako jednog od prvih medeka koji se smjestio na vrhu torte u balonu na vrući zrak. 

 | Autor: Instagram/Getty Instagram/Getty

Na torti je zlatnim slovima Ispisano ime Ivan, a prvrođeni u mladoj obitelji Kovačić dočekan je i zlatnim natpisima na balonima. ‘Dobrodošao, beba Ivane’’, pisalo je. 

Možda vas zanima Nakon mjeseci skrivanja, Izabel Kovačić iznenadila je i pokazala trudnički trbuh Rubrika Stars Stars

 | Autor: Instagram/Getty Instagram/Getty

Lijepa Izabel posljednjih je tjedana boravila u Zagrebu gdje se pripremala za doček prinove, ali i za posljednje sitnice povodom otvorenja svog showrooma Lunilou gdje će u samom centru Zagreba predstavljati kolekciju dječje odjeće.

Iako je zbog klupskih obveza boravio u Londonu, sa suprugom u najljepšim trenucima u životu uživao je i Mateo Kovačić, obzirom da je zbog okupljanja reprezentacije boravio u Zagrebu.

Možda vas zanima Izabel Kovačić u posljednjim danima trudnoće izgleda divno, no njezine pratitelje nešto jako zbunjuje Rubrika Stars Stars
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

3 x

A post shared by Izabel Kovačić (@izabelandrijanic) on


Podsjetimo, slavni par vjenčao se prije tri godine u crkvi sv. Antuna Padovanskog u Sesvetskim Selima gdje su se i upoznali.

Photo: Instagram/Getty

Komentari 0