Stars

Nakon mjeseci skrivanja, Izabel Kovačić iznenadila je i pokazala trudnički trbuh

  • Poduzetnica i supruga domaćeg nogometaša, Izabel Kovačić svojom posljednjom fotografijom iznenadila je pratitelje
  • Pitanjima zašto skriva trudnički trbuh došao je kraj jer je Izabel napokon pokazala svoj trbuščić
  • Mladom paru prinova bi uskoro trebala stići, a do tada buduća mama uživa ploveći Jadranom

Vijest da nogometaš Mateo Kovačić i njegova supruga Izabel očekuju prinovu više i nije novost, no lijepa poduzetnica je iznenadila pratitelje svojom posljednjom objavom. Naime, otkad se počelo šuškati da u obitelj stiže beba par tu vijest dugo nije ni potvrdio ni demantirao. Tek su objavili jednu fotografiju na kojoj se vidi trudnički trbuščić, a koja je bila dio kampanje brenda Lunilou krajem lipnja. 

Možda vas zanima Obilježit će mjesece pred nama: Nakit u ovoj boji ponovno je IN! Rubrika Moda Moda

Na posljednjoj objavi vidimo Izabel iz profila u uskoj bijeloj haljini s Chanel torbicom, a ono što je mnogima upalo u oko je njezin trbuščić na kojem drži ruke. Kao lokaciju ova zgodna plavuša navela je Hrvatsku, no sudeći po lokaciji možemo pretpostaviti da je riječ o parku u Visu u kojem prevladavaju palme. 

 | Autor: Instagram/Getty Instagram/Getty

Nismo dugo morali čekati komentare koji su se nizali iz sekunde u sekundu, a veliki broj njih se odnosio upravo na njezin trbuščić te komplimente kako je predivna trudnica, a uskoro će biti i najljepša mama. 

Ova fotografija izazvala je veliku pažnju javnosti jer je dosad Izabel uvijek skrivala trudnički trbuščić, a pratitelji su ju na gotovo svakoj fotografiji pitali zašto je to tako. Na fotografiji od prije dva dana, Izabel je pokazala kako i dalje uživa ploveći po jadranskoj obali, a iza nje smo mogli vidjeti predivan zalazak sunca. Osim ružičastog oversized Gucci pulovera, pokrila se i s bež dekicom koja je dio nove kolekcije njezinog brenda Lunilou. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Izabel Kovačić (@izabelandrijanic) on

Možda vas zanima Izabel Kovačić u posljednjim danima trudnoće izgleda divno, no njezine pratitelje nešto jako zbunjuje Rubrika Stars Stars

Ista deka poslužila joj je i nekoliko tjedana prije kada je boravila na Kornatima te je istraživala otok, a i tada je imala bijelu haljinu. Izgleda kako je Izabel ovo ljeto pronašla omiljeni odjevni predmet koji joj jako dobro stoji. Inače, šuška se kako će Mateo i Izabel postati roditelji dječaka te kako je termin poroda veoma blizu. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Izabel Kovačić (@izabelandrijanic) on

Photo: Instagram/Getty

Komentari 0