Moda

Obilježit će mjesece pred nama: Nakit u ovoj boji ponovno je IN!

Dobar nakit bezvremenski je klasik. U narednim mjesecima u fokusu će biti jednostavan i svestran zlatni nakit koji odlično pristaje baš svakom stilu i svakoj prilici

Modni trendovi učestalo se mijenjaju i sa svakom sezonom dolaze novi hitovi, kako s odjećom i obućom, tako i u dizajnu nakita. Kad je riječ o trendovima u nakitu za kraj ljeta, u narednim će mjesecima svi tražiti komad više u zlatnoj boji! Nakit u zlatnoj boji neko se vrijeme sramežljivo skrivao iza jarkih boja i srebrnih nijansi, no sada se vraća u punom sjaju. Upravo zlatna boja simbolizira luksuz i svakoj kombinaciji daje dozu elegancije, a sve ljubiteljice otmjenih modnih izdanja napokon će doći na svoje jer pred nama su - zlatna rana jesen. 

Efektni nakit u nijansama žutog zlata idealno se uklapa uz osunčani ten, a svojim toplim tonovima svakodnevne kombinacije podiže na višu razinu i stvara upečatljiv te privlačan dojam. Hoće li biti u fokusu ili će decentno ukrašavati outfit, ovisi o preferencijama i prigodi, a najbolja stvar je u tome da pravila nema. 

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp

Jednostavne ogrlice, naušnice, prstene i narukvice u nijansama žutog zlata možeš pronaći u novoj kolekciji poznatog hrvatskog brenda nakita Prahir Fine Jewellery, koji i ovaj put iz svoje radionice luksuza novom kolekcijom „Golden glam“ u središte svakog stylinga stavlja naglasak na jednostavan nakit. Oplemenjen nježnošću stvaranja, inspiriran elegancijom i jednostavnošću bezbrižnih dana ovaj nakit je stvoren za opuštene dane i noći kasnog ljeta.

Editorijal za kolekciju sniman na predivnim lokacijama Dubrovnika i Lokruma s Martinom Vuletić u glavnoj ulozi i Dorom Barker iza kamere, kao da budi jaku, samosvjesnu ženu iz sna i pušta je da bude slobodna, prkosna i snažna, neopterećena vremenom.

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp

Zlatni, srebrni i dijamantni nakit zagrebačka obitelj Prahir kreira već više od pola stoljeća. Virtuozne kolekcije, oplemenjene ljubavlju i nježnošću stvaranja, inspirirane elegancijom i glamurom nekih davnih vremena odraz su višegodišnjeg rada i kombinacije vrijednih majstorskih ruku i modrene tehnologije iz radionice luksuza obitelji Prahir.

Budi opuštena i neopterećena jer u nakitu ne vrijedi pravilo manje je više. Spajaj nespojivo, igraj se s veličinama, bojama i oblicima. Proviri u čaroban svijet luksuza u Bogovićevoj 1b, Ilici 43 i u Avenue Mallu te u Velikoj Gorici na adresama Zagrebačka 56 i 57. Odaberi nakit koji će biti odraz tvojih emocija i stila.

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp

Sretne dobitnice Prahir nakita su: Jasna Šipek, Tara Pavlinušić Dominković i Majda Milevoj Klapčić! Čestitamo!

Photo: PR/WhatsApp

Komentari 0