Stars

Prva fotografija Izabel i Matea Kovačića nakon objave da čekaju dijete: zaljubljeni kao prvog dana!

  • Izabel Kovačić prvi je puta nakon potvrde trudnoće objavila fotografiju na kojoj pozira sa suprugom Mateom
  • Supružnici Kovačić bi, pretpostavlja se, roditelji prvog djeteta trebali postati kraljem ljeta
  • Fotografija modno usklađenoga para izazvala je oduševljenje njihovih pratitelja koji su ih obasuli čestitkama

Premda se o trudnoći Izabel Kovačić šuška već mjesecima, ova poduzetnica i supruga poznatog nogometaša Matea Kovačića sretnu je vijest potvrdila tek krajem lipnja pokazavši trudnički trbuščić u sklopu najnovije kampanje svog modnog brenda Lunilou. Par se do tada u javnosti nije očitovao o dolasku prinove koja bi, prema pisanjima magazina Story, na svijet trebala stići krajem ljeta.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

3 x

Objavu dijeli Izabel Kovačić (@izabelandrijanic)

 

Unatoč tome što su supružnici Kovačić u posljednje vrijeme bili aktivni na društvenim mrežama, nismo ih imali priliku vidjeti zajedno pa je mnoge obožavatelje ovog para razveselila posljednja Izabelina objava. Ova 27-godišnja Zagrepčanka objavila je na Instagramu fotografiju na kojoj pozira u suprugovom zagrljaju, a koju je u opisu popratila trima srcima čime je još jednom jasno dala do znanja kako uskoro očekuje dolazak prvog djeteta. Par se i modno uskladio odlučivši se za komade u bijeloj boji.

Možda vas zanima Imamo tri super ideje za zalogajčiće idealne za vruće ljetne dane Rubrika Life&style Life&style
Možda vas zanima Parfemi s ovim sastojkom totalni su hit ovog ljeta Rubrika Beauty Beauty

Njihovi pratitelji s oduševljenjem su im čestitali na sretnoj vijesti, ali ih i obasipali komplimentima na račun njihova izgleda pa su neki tako zaključili da su "jednostavno najljepši". Podsjetimo, Izabel i Mateo su se vjenčali 2017. godine nakon sedam godina veze u istoj crkvi u kojoj su se i upoznali. A sukladno pojedinim informacijama upravo će ondje krstiti i svoje prvo dijete.

Photo: Instagam

Komentari 0