Stars

Izabel Kovačić po prvi put je objavila sliku s nedavno rođenim sinčićem Ivanom

  • Bračni par Izabel i Mateo Kovačić prije mjesec danas postali su roditelji sinčića Ivana
  • Iako su samozatajni kad je u pitanju privatni život, Izabel je na svom profilu objavila prvu fotografiju sa sinom
  • Brojni poznati Hrvati oduševljeni su ovom objavom, a ponosna mama blista

Poduzetnica i supruga nogometaša, Izabel Kovačić na svom Instagram profilu objavila je fotografiju koju nitko nije očekivao. Naime, lijepa Izabel, kao i njezin suprug, veoma je tajnovita kad je u pitanju privatni život te ga ne dijeli baš na društvenim mrežama. Upravo zato je sve iznenadila fotografija sa sinčićem Ivanom koji je rođen prije mjesec dana.

Možda vas zanima Kako slatko! Izabel Kovačić pokazala kakvo ju je iznenađenje dočekalo nakon povratka iz bolnice Rubrika Stars Stars

Na fotografiji pozira u sivom oversized sakou koji je usklađen s dekicom u koju je maleni Ivan umotan, a vjerujemo kako je riječ o dekici brenda Lunilou, iza kojeg stoje poduzetnica i njezina sestra Ivana. Uz fotografiju na kojem se malenom nazire tek glavica puna kose samo je stavila ikonu anđela, a komentari su se nizali brzinom munje. 

Fotografija je skupila preko 42 tisuće lajkova, a u komentarima su se javile pjevačica Nina Badrić, vizažistica Simona Antonović, poduzetnica i vlasnica Magnolia slastičarna Jasmina Bagarić, frizerka Teuta Mesaroš, fotografkinja Jelena Balić, poduzetnica Tia Mamić, Franka Batelić, Dorin Zelenika, Iva Šarić, Sofija Milošević te brojni drugi poznati.

Možda vas zanima Izabel Kovačić prošetala u najpopularnijim čizmama sezone i s torbom od 19 tisuća kuna Rubrika Stars Stars

Podsjetimo, Izabel i Mateo Kovačić zajedno su već deset godina, a vezu su okrunili brakom 2017. godine. Da je Izabel trudna doznalo se u svibnju, a lijepa poduzetnica dugo je skrivala trudnički trbuščić. Kad je riječ o imenu koje je par dao, znalo se samo da će biti tradicionalno kršćansko, a nakon što je 13.listopada Izabel rodila u zagrebačkoj Petrovoj bolnici, njezin brend je u objavi napisao: ''Dobrodošao u našu Lunilou obitelj bebo Ivane!'' te je tako otkriveno ime. 

Photo: Instagram/Getty

Komentari 0