Stars

Mate Janković ošišao se sam i uopće nije loše ispalo - pogledaj!

  • Poznati kuhar Mate Janković od kraja ožujka muku muči sa svojom kosom koja mu je prilično izrasla
  • Odlučio je uzeti stvar u svoje ruke te se ošišati
  • Na Instagramu je objavio slike finalnog izgleda i kako je to izgledalo na početku šišanja uz smiješan komentar

Da zatvoreni frizerski saloni nisu problem samo ženama, dokazuje i čitav niz poznatih i nepoznatih muškaraca koji imaju problem s naraslom kosom. Neki se odluče na hrabar potez te se sami ošišaju, a drugi mašinicu za šišanje prepuštaju svojim ženama i djevojkama. Unatoč svemu, moramo ipak priznati kako je njima lakše s obzirom na to da se većina muškaraca odluči skratiti kosu na svega nekoliko milimetara. I poznati kuhar Mate Janković posljednjih desetak dana je prolazio kroz iste muke oko svoje kose

Možda vas zanima Lana Klingor Mihić u karanteni se igrala frizerke: pogledaj kako se sama ošišala Rubrika Stars Stars
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Chef. (@matejankovic) on

Krajem ožujka je na svom profilu objavio fotografiju na kojoj pokazuje koliko mu je narasla kosa te da već ima i šiške. Uz objavu je napisao: ''Zna li netko kada se frizeri vraćaju u akciju? Mojoj glavi treba ljubavi'', a pratitelji su mu dali niz savjeta od toga da kosu sveže u palmicu, da stavi rajf, ali i da uzme stvari u svoje ruke. Ovo posljednje se na kraju i dogodilo.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Chef. (@matejankovic) on

Mate je objavio sliku kako izgleda nakon šišanja, ali i kako je to izgledalo na početku. Komentar uz fotografiju je bio: ''Osjećao sam se kao Britney danas'' i time aludirajući na pjevačicu Britney Spears koja se 2007. godine ošišala na ćelavo nakon psihičkog sloma i činjenice da više ne može trpjeti da joj netko dira kosu. 
Za svoj novi izgled Mate je dobio pohvale, a neki njegovi pratitelji su najavili kako će i oni slijediti njegov primjer. 

Možda vas zanima Trudna Pamela Ramljak ima novu frizuru - evo što se dogodilo nakon što je sama uzela škare u ruke Rubrika Stars Stars

 

Photo: Instagram/Getty

Komentari 0