Stars

Marijana Batinić oduševila nas je genijalnom haljinom s puf rukavima iz H&M-a

  • Poznata voditeljica Marijana Batinić već gotovo mjesec dana boravi u vikendici na Šolti sa suprugom i kćeri
  • Marijana je po drugi put trudna, a dan provodi u haljinama, kupaćem kostimu i kaftanima u kojima je najudobnije
  • Na posljednjoj fotografiji pokazala je kako se uredila za izlazak, a nas je oduševila njezina H&M haljina

Simpatična voditeljica Marijana Batinić ovo je ljeto iskoristila kako bi se maksimalno odmorila i opustila. Tako se prije otprilike mjesec dana zaputila u vikendicu na Šolti u kojoj dane provodi sa suprugom Matejem Pašalićem i kćerkicom Enom, al i psićem Njofrom. Obitelji se često znaju pridružiti i prijatelji pa su tako ugostili glumicu Natašu Janjić Medančić s obitelji kao i glumicu Ivanu Roščić, a s njima su nekoliko dana, nakon povratka iz Amerike, proveli i Petra Nižetić Mastelić i suprug Frane.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Marijana Batinic (@marijanabatinic) on

U obitelj bi za dva mjeseca trebala stići druga kćerkica pa se obitelj odlučila pripremiti i odmoriti. Iako smo voditeljicu do sad uglavnom na fotografijama viđali u haljinama za plažu, kupaćim kostimima i kaftanima, posljednjom objavom pokazala je kako se uredila za jedan ljetni izlazak. Marijana je odabrala bijelu torbicu brenda Coccinelle te H&M haljinu od organze s puf rukavima. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Marijana Batinic (@marijanabatinic) on

Možda vas zanima Želimo romantičnu bijelu haljinu iz H&M-a koju tako dobro nosi Olja Vori! Rubrika Moda Moda

Crna haljina s velikim bijelim točkama Marijani savršeno pristaje, a u online trgovini brenda možemo vidjeti kako joj je cijena oko 410 kuna.  Osim kratkih puf rukava i povišenog ovratnika, haljina ima volan na dnu. Također, ima i postavu koja seže do koljena pa je svojim prozračnim izgledom pravi izbor za ljetne dan.

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp

Sama haljina osim u crnoj verziji postoji i u maslinasto zelenoj koja jednako tako dobro izgleda, a mogli smo ju prije nekog vremena mogli smo ju vidjeti na dizajnerici interijera Mirjani Mikulec. 

 | Autor: Instagram/PR Instagram/PR

Možda vas zanima Još jedna točkasta H&M haljina oduševila je sve ljubiteljice mode, a nosi ju i Olja Vori Rubrika Moda Moda
Photo: Instagram/Getty

Komentari 0