Stars

Marijana Batinić isprobala novu žičaru: „Ako zaboravimo da smo je mi platili, užitak je provozati se“

  • Voditeljica Marijana Batinić isprobala je novu sljemensku žičaru
  • Pogled ju je oduševio, no ne i nelogičnosti nove žičare
  • Svoje mišljenje o ostvarenju grandioznog projekta podijelila je na Instagramu

Voditeljica Marijana Batinić (40) sunčanu je srijedu iskoristila za obiteljski izlet na Sljeme. Provozala se i novom žičarom pa je s pratiteljima na svojem Instagramu podijelila mješovite dojmove. Posebno su je zasmetale pojedine nelogičnosti nove sljemenske žičare.

U nizu Instagram storyja, a kasnije i u objavi, Marijana je opisala svoje putovanje žičarom. Na fotografiji Marijanu se može vidjeti spremnu za dan na snijegu u skijaškoj opremi, s opisom „Fjaka na modrom nebu iznad Zagreba“, a ispod je nastavila s dojmovima.

„Izletić se isplatio. Pogled je predivan, za snježnih dana ili u proljeće će biti još ljepši“, započela je Marijana, a zatim nastavila s „recenzijom“ žičare: „Žičara je svjetska, udobna, vožnja je ugodna, doduše, u usporedbi s drugima ovog tipa - jako spora. Kažu da može puno brže voziti, ali onda je i buka puno veća.“

Možda vas zanima Marijana Batinić kćeri za rođendan posvetila dirljivu objavu: “Hvala za svaki osmijeh, zagrljaj i poljubac” Rubrika Stars Stars

 | Autor: Instagram @marijanabatinic Instagram @marijanabatinic Dojmovi Marijane Batinić o novoj žičari na Sljemenu

Marijana je inače velika ljubiteljica skijanja, a u ovom sportu je ove zime, osim na Sljemenu, uživala i u austrijskom Obertauernu.

Marijana je navela i nekoliko nelogičnosti nove žičare, „s obzirom na to koliko je skupa i kako moderno izgleda - od učitavanja karte koju moraš izvaditi iz džepa, a pritom nosiš skije, opremu i slično."

 | Autor: Instagram @marijanabatinic Instagram @marijanabatinic Dojmovi Marijane Batinić o novoj žičari na Sljemenu

"Dok sve to odložiš, istekne vrijeme za ulazak pa redar propušta sa strane, nemaš gdje odložiti skije, ulaz je na drugu stranu od vanjskog parkinga, što ekipi s pancericama na nogama nije baš ugodno, nema ni oznaka gdje je ulaz pa kružiš sa skijaškom opremom okolo."

"S obzirom koliko je grandiozan kompleks mogao je biti bolje iskorišten prostor, nema ski-depo, nikakve ormariće pod ključem, ogromni su WC-evi, a malo ih je (u taj prostor ih je moglo stati više)“, opisala je voditeljica.

Marijana je na kraju zaključila: „Sve u svemu, ako zaboravimo da smo je mi platili, a da su ti silni novci mogli biti puno bolje utrošeni, užitak je provozati se na „modrom nebu iznad Zagreba“, završila je svoju objavu voditeljica.

Pratitelji u komentarima složili su se s njom i pohvalili njenu iskrenu recenziju: „Prva prava recenzija koju sam vidio“ i „Imaš pravo, mi koji živimo tu sve znamo. Bolje da su ju napravili na starom mjestu“.

Možda vas zanima Od princeza do dinosaura i pandi: Poznate mame pokazale su svoje mališane maskirane u preslatke kostime! Rubrika Stars Stars
Photo: Instagram@marijana_perinic

Komentari 0