Stars 15. siječnja 2020.

Maja Šuput zbog jedne je fotografije na Baliju pobijedila višegodišnji strah

Instagam.
  • Posljednjih dana Maja Šuput pratiocima na društvenim mrežama "vani mast" fotografijama s prekrasnog otoka Balija
  • Pjevačica je ondje u pratnji supruga na zasluženom odmoru, no ne ljenčari već se odlučila suočiti sa svojim velikom strahom
  • Za potrebe fotografije na jednoj od velikih ljuljački na Baliju Maja je morala zatomit strah prema visini, a nakon dužeg nagovaranja u tome je i uspjela

Posljednjih dana pjevačica Maja Šuput Tatarinov sa suprugom Nenadom boravi na prekrasnom indonezijskom otoku Bali. Supružnici su ondje proslavili i drugu godišnjicu zaruka, a svakodnevno uživaju u romantičnoj otočkoj atmosferi. Tijekom odmora na Baliju svratili su i do Ubuda, čarobnog mjesta u unutrašnjosti otoka koji je svjetskoj javnost najpoznatiji po kadrovima iz filma "Jedi, moli, voli". Jedna od omiljenijih atrakcija je Bali Swing. Vjerojatno ne postoji turist koji se s Balija nije vratio bez prepoznatljive fotografije nastale na velikoj ljuljački zavezanoj na palmu u pozadini koje se naziru rižina polja. Dovoljna je tek letimična pretraga po Instagram tražilici da se uvjerimo koliko je ovaj kadar popularan.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

jungle baby 🌴

Objavu dijeli AMY DOWNING ✨👼🏼 (@amy.downingg)

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ticked It off the bucket list

Objavu dijeli Mariam Rod (@mariam)

Možda vas zanima... Često ih svojatamo, ali znaš li odakle zapravo potječu ćufte? Rubrika Life&style Life&style

Zbog fotografije pobjedila strah

Ne čudi stoga što je i Maja u riznici fotografija sa svoga putovanja poželjela imati i jednu s ovoga mjesta. No, pri realizaciji ove ideje susrela se s jednim ograničavajućim faktorom - strahom od visine. Ipak, pjevačica je taj strah uspješno prebrodila pa je tako na Instagramu osvanula fotografija na kojoj u dugačkoj tirkiznoj haljini pozira na ljuljački u letu. U opisu je ipak priznala kako je slika daleko od idilične te da je premrla od straha. "Tooo! Uspjela sam! Iako se jako bojim visine, nakon nagovaranja i uvjeravanja da ja to mogu, rekla sam – idem! Lajk za hrabrost i da vas pitam iskreno, tko bi išao na ovu ljuljačku???” - napisala je Maja u opisu fotografije.

 

Možda vas zanima... Prisjetili smo se vjenčanica poznatih Hrvatica - koja je tebi najčarobnija? Rubrika Stars Stars

Podrška oduševljenih pratioca

Nije bilo potrebno dugo vremena da joj profil preplave oduševljeni komentari njezinih pratioca. Među njima se našao i njezin dugogodišnji prijatelj Marko Grubnić koji je priznao kako se duboko u sebi nadao kako će pjevačica to uistinu učiniti. Također, bocnuo je Maju rekavši joj kako će sada morati visiti u svakome spotu budući da izlike o tome kako se boji i ne želi to napraviti više ne vrijede - jer imaju ovu fotografiju kao dokaz. “Ja mislim da si ti umrla gore.. meni koja se ne bojim su se noge odrezale, al opet bi.. top osjećaj. Bravo”, "Ma nema teoretske šanse. Toliko se bojim visine da bi me vjerojatno srce maznulo. Ali pogled je savršen" i “Ma nema tog tko bi me natjerao/nagovorio. Znači na stolac se bojim popeti. Tebi svaka čast”, bili su samo neki od komentara oduševljenih obožavatelja koji su pjevačici čestitali na hrabrosti.

 

POGLEDAJTE DRUGU EPIZODU VIDEO SERIJALA BY MISS7 "MISS7 SE UDAJE": FRIZURA I ŠMINKA

 

 

 

Komentari 0