Stars

Nešto se ne može ne primijetiti na slikama Maje Šuput i njezinog supruga Nenada

  • Pjevačica Maja Šuput poznata je po svojim neobičnim i upečatljivim kombinacijama
  • Izgleda da modne savjete rado dijeli sa suprugom jer su uvijek modno usklađeni
  • Ako ponekad i nisu u istim bojama, trude se svejedno uskladiti da ne odskaču jedan od drugoga

Trebamo li izdvojiti jedan poznati domaći par koji je uvijek modno usklađen? To su definitivno pjevačica Maja Šuput i njezin suprug Nenad Tatarinov. Naime, vrckasta Maja poznata je svima po svojim neobičnim i upečatljivim modnim kombinacijama. Iako pola tih stvari ti vjerojatno nikad ne bi obukla, Šuputici super pristaju, zar ne? A izgleda kako Maja svoje modne savjete rado dijeli da suprugom Nenadom jer su uvijek modno usklađeni.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Mr. & Mrs. Tatarinov 💗💗

Objavu dijeli majasuput (@majasuput)

1. Bijela kombinacija 

Bračni par trenutno uživa na Baliju, a sinoć su proslavili dvije godine od svojih zaruka. Za tu priliku odlučili su se na potpuno bijelu kombinaciju. Maja je odjenula zatvorenu bijelu košulju s popularnim puf rukavima, a uz to je iskombinirala bijelu suknju s volanima i bijele sandale. Outfit je ukrasila pismo-torbicom u crvenoj boji, laganim make upom i efektnim špangicama u kosi. Nenad se odlučio na košulju i hlače u bijeloj boji, a kao dodatak odabrao je cipele i remen u crnoj boji.

2. Traper i bež kaputi

Za nedavnu šetnju Dubrovnikom, pjevačica je odabrala traperice u tamnijoj nijansi, bež kaput, crvenu pismo torbicu te zelene tenisice sa zlatnim detaljima. Maja je u ovu kombinaciju dodala više modnih dodataka: sunčane naočale, elegantne naušnice, crvenu beretku i smeđi široki remen. Nenad je također odjenuo tamne hlače, a uz njih je iskombinirao bijele tenisice, bijelu košulju te tamnoplavi sako. Kao dodatak imao je LV tamnosivi šal, sunčane naočale i bež kaput. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Konacno samo nas dvoje sami ❤️❤️❤️

Objavu dijeli majasuput (@majasuput)

3. All black 

Iako par viđamo u raznolikim bojama i veselim bojama, prošlo ljeto odlučili su se za crnu kombinaciju. Maja je u jednostavnoj i prozračnoj crnoj haljini pokazala svoje seksi vitke noge, a uz haljinu je iskombinirala zlatno-crne sandale na vezanje i zlatnu pismo torbicu. Tatarinov se odlučio za crne hlače i majicu kratkih rukava te crne natikače sa zlatnim detaljem i zatvorenim prednjim dijelom. Kao dodatak imao je crnu pismo torbicu.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Our last night in Mikonos 👫

Objavu dijeli majasuput (@majasuput)

4. Bež- crna kombinacija

Za ljetnu večeru Šuputica i Tatarinov odlučili su se odjenuti veoma elegantno. Maja je zablistala u dugoj svilenoj haljini na bretele sa crnim čipkastim detaljima, a uz to je iskombinirala crne sandale i kimono. U svoj outfit dodala je šljokičastu kraljevsko plavu pismo torbicu. Nenad je odjenuo bijelu košulju i hlače te bež sako. U kombinaciju je uvrstio crne dodatke: remen, natikače i pismo torbicu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Finally vacay 💞

Objavu dijeli majasuput (@majasuput)

5. Ležerna elegancija 

U posjetu Veneziji, željeli su izgledati elegantno, ali i ležerno. Oboje su odjenuli bijele hlače, sunčane naočale, bijele šešire s trakom u boji te adidas "Equipment" tenisice. Maja je još iskombinirala bijelu košulju, tamnoplavi sako i Valentino bijelu torbicu. Njezin suprug odlučio se na svjetlo plavu košulju  i LV ruksak. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Tourists 👫

Objavu dijeli majasuput (@majasuput)

 

 

 POGLEDAJTE PRVU EPIZODU VIDEO SERIJALA BY MISS7 "MISS7 SE UDAJE":


 
Photo: Instagram/Getty

Komentari 0