Life&style

Čega se najviše boje Hrvatice: "Kad vidim miša, odmah mi je zlo..."

  • Sve mi imamo svoje strahove, velike ili male, a neki mogu biti doista neobični i neobjašnjivi
  • Pitali smo Hrvatice koji je njihov najveći strah u životu i evo što su nam odgovorile...
  • Upravo je Severina prije nekoliko dana priznala da joj je najveći strah da će biti ostavljena

Strah prati čovjeka na životnom putu češće nego radost i sreća. I tako se do smrti izmijenjuju različiti strahovi, nekad veći, nekad manji. Strahovi također prate poznate i slavne, kod nekih su oni prilično neobični pa se popularna pjevačica Nicki Minaj tako boji pokretnih stepenica, dok se glumica Cristina Ricci boji kućnih biljaka. Nju prestravljuje pomisao da se u prostoriji nalaze biljke. Baš je i Severina prije nekoliko dana javno priznala da joj je najveći strah - da će biti ostavljena. Apsolutni pobjednik je ipak slavni Woody Allen koji se boji gotovo svega- dizala, insekata, jarkih boja, visina, sunca, djece, pasa. Također, pati i od arachibutyrophobije - straha da će mu se maslac od kikirikija zalijepiti za nepce. Tvoje fobije sada se više i ne čine tako neobičnima, zar ne?

via GIPHY

1. Andrea Kljajić (22): "Neuspjeh"

Moj najveći strah u životu je neuspjeh. Zato sam jako ambiciozna osoba i svakodnevno se trudim biti sve bolja i bolja. Bojim se da mi se taj trud neće isplatiti i da ću raditi ono što ne volim, kako bih udovoljila drugima, a ne sebi.

 | Autor: Instagram/Jenlyn Rodriguez Instagram/Jenlyn Rodriguez

2. Kristina Stojadinović (21): "Pauci i vlastita sloboda"

Moj najveći strah pored paukova je, biti pod nečijom kontrolom i bez vlastite slobode. Strijelac sam u horoskopu i mogu vam potvrditi da je potpuna istina kad se piše da je riječ sloboda u opisu karaktera jednog strijelca. Općenito ne podnosim i ne dozvoljavam da netko upravlja sa mnom, ili da mi nešto brani i donosi odluke u moje ime.

 | Autor: Instagram/Jenlyn Rodriguez Instagram/Jenlyn Rodriguez

3. Katarina Blažanović (22): " Miševi"

Najveći strah su mi miševi. Jednostavno kad ga vidim oblije me znoj i nije mi dobro. Od malena se bojim tih malih dlakavih stvorova s repom, jednostavno su mi grozni. Kako mnogi imaju strah od zmija i paukova, tako i ja imam od miševa. Kada idem na neki tavan ili u podrum veoma sam skeptična pa se stalno okrećem i gledam da se negdje ne pojavi.

 | Autor: Instagram/Jenlyn Rodriguez Instagram/Jenlyn Rodriguez

4. Lorena Lucić (19): "Povrijeđivanje"

Najveći mi je strah da će me netko povrijediti. U najgorem scenariju bi to bila osoba kojoj najviše vjeruješ. Bojiš se da ćeš opet prolaziti kroz isto kroz što si i prolazio ranije. Nadaš se kako će ovaj put biti drugačije. Najveći strahovi nisu visina ni dubina, nego nešto bolno kroz što si prošao, a onda se opet bojiš da se to ne ponovi.

 | Autor: Instagram/Jenlyn Rodriguez Instagram/Jenlyn Rodriguez

5. Danijela Zeks (24): " Visina"

Užasno me strah visine, kako živim na petom katu, strah me izaći na balkon i gledati dolje. Općenito me strah leta avionom i svega što ima veze s visinom. Sjećam se da sam bila na moru i trebala sam skočiti sa stijene, toliko sam se preznojila da sam se srušila. Čim pogledam koliko imam do dolje obuzmu me svi mogući strahovi i simptomi. Nadam se da ću kroz život uspjeti prebroditi taj strah. 

 | Autor: Instagram/Jenlyn Rodriguez Instagram/Jenlyn Rodriguez

Možda vas zanima Nije do tvoje loše sreće: jedna stvar koja ti se stalno događa ima sasvim logično objašnjenje! Rubrika Life&style Life&style
Photo: Instagram/Jenlyn Rodriguez

Komentari 0