Stars

Nećeš vjerovati, ali Nicki Minaj nosi hrvatski dizajn!

Poznati hrvatski dizajner ne prestaje nizati uspjehe - ovaj put odjenula ga je megapopularna Nicki Minaj

Vrlo vjerojatno na pitanje tko je najkreativniji kostimograf i modni dizajner u Hrvatskoj, spremno odgovarate Zigman. Osim što su njegove smjele kreacije nosile mnogobrojne dame iz Lijepe Naše, jedna od najčešćih klijentica mu je Jelena Karleuša, a nosile su ga i Fergie i Little Mix, čime definitivno pokazuje da se njegov modni senzibilitet cijeni i vani. Doduše, usudili bi se reći da je sinoć imao najuzbudljiviji trenutak karijere jer je dizajnirao kostim za nastup, ni više ni manje nego Nicki Minaj. 

 

#BarbieDreams ☺️🎀🦄

A post shared by Barbie® (@nickiminaj) on

Poznata reperica nedavno je izdala album "Queen" i ponovno zasjela na vrh svih glazbenih top ljestvica, čime možemo reći da je imala opaki povratak. Na dodjeli nagrada VMA's izvodila je pjesme s novoga albuma, pritom noseći kostim koji nam se naoko činio vrlo poznat - i nismo pogriješili, zaista se ostvarila suradnja sa Zigmanom; Brett Alan Nelson, njen stilist koji ju je odjenuo i za ovu prigodu, navodno već godinama surađuje sa Zigmanom, pa ne sumnjamo da će uskoro njegova odjeća osvanuti i u kakvom njenom spotu. Prije nastupa, reperica je nosila Off White haljinu i Yeezy sandale, no prema komentarima kritike, izgleda da nije pogriješila jedino sa Zigmanom!

Vjerujemo da je Zigman vrlo ponosan na svoj rad jer Nicki izgleda baš kao tip žene koji u potpunosti razumije i zna nositi njegove kreacije. Od kad je na svom Instagram profilu objavio sliku pjevačice u custom made kostimu, ne prestaje primati čestitke kolega... Možemo samo reći da smo ponosni što se Hrvatska promovira i kroz modu, a ne samo nogomet!

Photo: instagram @janko_popovic_volaric

Komentari 0