Stars

Maja Šuput na Maldivima naučila muža igrati jamb. I sad se on namjerio na jednu stvar...

  • Popularna pjevačica sa suprugom Nenad medeni mjesec provodi na prekrasnim Maldivima
  • Majin instagram je već prepun idiličnih fotografija iz ove otočne države u Indijskom oceanu
  • Otkrila je i da je supruga naučila igrati popularnu igru s kockicama, a da ju Nenad jako želi pobijediti

Medeni mjesec na Maldivima doista može biti samo - medeni. Prekrasna državica u Indijskom oceanu prepuna je idiličnih otoka - čak njih 1200 je grupirano u 26 atola - a samo 80 ih je dostupno turistima. A plaže su doista - rajske. Kristalno bistro plavo more i kilometri plaža sa sitnim bijelim bijeskom. Doista kao stvoreno za uživanje.

Možda vas zanima Maja Šuput uživa na Mykonosu, a druži se i sa slavnim kuharom za kojim je poludio svijet Rubrika Stars Stars

A već nakon prvih fotografija s bračnog putovanja koje je na instagramu objavila Maja Šuput, očito je da uživa i ona. Ispod jedne fotografije na kojoj je suprug Nenad drži podignutu u naručju na plaži napisala "0% stresa / 100 ljubavi".
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

0 % stresa / 100 % ljubavi 💑

A post shared by majasuput (@majasuput) on

Zaljubljena Maja objavila je i sliku na kojoj ona i Nenad izmijenjuju nježnosti dok su izvaljeni na kauču-ljuljački na plaži - i to dok čekaju da im se oslobodi stol za romantičnu večeru. Maja je napomenula da ih je slikao konobar.
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Honeymoon mood on 💗💗💗 ( slikao konobar dok cekamo stol za veceru)

A post shared by majasuput (@majasuput) on

U večernjim trenucima opuštanja u separeima uz hotelske bazene, Maja i Nenad imaju vremena i za društvene igre. Pjevačica je otkrila kako je supruga naučila igrati popularnu igru s kockicama - jamb. I da se on nakon toga ozbiljno namjerio pobijediti ju. Nije otkrila je li u tome i uspio, ali poznavajući upornu Maju - o tome Nenad može samo sanjati. 
 

 

Uz igru s kockicama, Maja i Neven su uživali i u boci crnog vina te u pušenju nargile. A jedna od najpopularnijih hrvatskih pjevačica vrijeme provodi i u hotelskom bazenu - pa je pritom objavila fotku na kojoj "plovi" na madracu Rainbow jednorogu. "Moj privatni pool party" napisala je Maja, koju očito ne zabrinjava što joj je jedna od tvrtki - Majushka, koja se bavi prodajom mikrofona, slušalica i slastica, završila u blokadi, a 2018. je okončala s minusom od 12.100 kuna. Njezina glavna firma - Šuput, 2018. godinu je završila s 2,2 milijuna kuna prihoda i neto dobiti od 665 tisuća kuna. 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

My own pool party 🦄🦄🦄

A post shared by majasuput (@majasuput) on

 Maja je tek drugi dan na Maldivima, stoga idućih dana očekujemo još sjajnih fotki i uzbudljivih avantura iz jedne od najpoželjnijih svjetskih destinacija za putovanja...

Možda vas zanima Maja Šuput je napunila 40! Izabrali smo njezine najljepše trenutke iz protekle godine Rubrika Stars Stars

 

 

Photo: None

Komentari 0