Stars

Maja Šuput je objavila sliku s mamom Danicom, a mnogi kažu da izgledaju kao sestre

  • Pjevačica Maja Šuput ovo ljeto uživa na obali u društvu supruga Nenada Tatarinova
  • Bračnom paru jučer se pridružila i Majina mama Danica s kojom su bili na ručku u Opatiji
  • Mnogi su komentirali kako plavokose mama i kćer jako nalikuju, a pjevačica je otkrila kako se punica i zet izvrsno slažu

Pjevačica Maja Šuput već više od mjesec dana objavljuje fotografije s odmora koji provodi sa suprugom Nenadom Tatarinovim. Zbog situacije s koronavirusom brojni nastupi su joj otkazani pa se 40-godišnjakinja zaista odmara ovog ljeta. Par je ovo ljeto posjetio Korčulu, Istru, Mljet, Dubrovnik i Šibenik, a osim predivnih lokacija, Maja je pokazala i niz zanimljivih modnih kombinacija. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by majasuput (@majasuput) on

Iako smo do sada imali prilike vidjeti brojne fotografije, posljednja objavljena je najviše oduševila Majine pratitelje. Naime, Maja je objavila fotografiju u društvu mame Danice s kojom je par proveo dan u Opatiji. Nasmiješene plavokose mama i kći odmah su dobile mnogo komplimenata, a neki od njih su bili da izgledaju kao sestre te da je Maja naslijedila ljepotu od mame. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by majasuput (@majasuput) on

Možda vas zanima Maja Šuput je zbog jedne posebne večere ponovno odjenula svoju vjenčanicu Rubrika Stars Stars

Ovo je jedna od rijetkih fotografija mame koju je Maja podijelila s pratiteljima, a njezinim izgledom pratitelji su ostali i oduševljeni nakon Majinog vjenčanja u svibnju 2019. godine. Tada je Maju do oltara otpratila upravo Danica u sivoj haljini sa sjajnim detaljima, a zajedničkom fotografijom s vjenčanja, pjevačica je mami čestitala i Majčin dan.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by majasuput (@majasuput) on

Na Badnjak 2018. godine, Maja i Nenad bili su na ručku s Danicom. Tada je objavila zajedničku fotografiju, a u opisu se prisjetila i oca Borisa koji je preminuo dva mjeseca ranije. Napisala je kako se ne mora brinuti jer Nenad sada pazi na njegove cure. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by majasuput (@majasuput) on

Da se Nenad i punica odlično slažu Maja je otkrila u ožujku ove godine kada se pripremala za voditeljski debi u emisiji ''Tvoje lice zvuči poznato''. Dok se ona pripremala za izlazak na pozornicu, Nenad je izveo Danicu na ručak povodom Dana žena. Također, jednom prilikom Maja je rekla: '''Moja mama i Nenad jako se vole. Najdraže mi je kad razgovaram s mamom, a ona me prekine zato što sve zna, jer se prethodno čula s njim. Svaki mi dan kaže da je sretna zbog Nenada i mene. Zove ga zetom od prvog dana.''

Možda vas zanima Maja Šuput, Nina Badrić, Severina, Ivaniševići... Jadranski otočić postao je neizostavna ljetna destinacija brojnih poznatih Rubrika Stars Stars
Photo: Instagram/Getty
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • manfred

    uziva ona