Stars

Duhovita! Nikolina Ristović se u jeku drame na ljetovanju našalila na vlastiti račun

  • Prava drama odvijala se posljednjih dana na ljetovanju voditeljice Nikoline Ristović i njezine obitelji
  • Kulminacija sukoba s vlasnikom vile u kojoj su odsjeli su obostrane kaznene prijave te optužbe supružnika Ristović o krađi vrijedne imovine
  • Voditeljica se o cijeloj situaciji oglasila i na društvenim mrežama, a sarkastičnom objavom našalila se i na vlastiti račun

Umjesto ljetovanja iz snova, odmor Nikoline Ristović pretvorio se u pravu noćnu moru. Naime, prema tvrdnjama voditeljice i njezinog supruga Vidoja, vlasnik vile u kojoj su boravili na odmoru u Kaštel Starom otuđio je njihovu imovinu te ih izbacio iz navedenog smještaja pod argumentom kako su isti uništavali te se nisu pridržavali kućnog reda unatoč njegovim stalnim upozorenjima. 

Možda vas zanima Sve više poznatih Hrvata postaje žrtve internetske prevare i krađe identiteta - i ti im možeš pomoći! Rubrika Life&style Life&style

Za obitelj Ristović odmor u 'Vili Hedonist' bio je daleko od hedonizma, pogotovo kad im je po povratku s večere zabranjen pristup objektu koji su u tom trenutku čuvali zaštitari. To je dovelo do sukoba u kojem se pale teške riječi između supružnika Ristović te Roka Galea, slovenskog državljanina i supruga vlasnice spomenute vile. Pozvana je i policija, a epilog priče su, kako prenosi Jutarnji listobostrane prijave zbog prijetnji te prijava obitelji Ristović zbog krađe nakita i novca u vrijednosti od oko 2 milijuna kuna.

Možda vas zanima Ovaj trik s maskom za lice nas je oduševio - od sad ćeš je pametnije koristiti Rubrika Beauty Beauty

Voditeljica se ove situacije dotaknula i na društvenim mrežama sarkastičnom objavom u kojoj se našalila na vlastiti račun. Tako je uz vlastitu fotografiju s ljetovanja priložila sljedeći opis: "Rok me bejbe! Koji je najbolji vic o Hrvatima i Slovencima?
Da od tri postojeća slovenska kriminalca na svijetu naletiš na jednoga!"

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Pokušavam pse izgurati iz kadra... djecu jesam. 😊

Objavu dijeli Nikolina Pisek (@nikolina_pisek)

Možda vas zanima Stan Nikoline Ristović od 400 kvadrata zaista je nešto posebno, pogledaj Rubrika Stars Stars

Većina njezinih pratitelja joj je spremno iskazala podršku. "Nadam se da ćete uzeti odvjetnike i srediti ga da mu prisjedne kriminal do kraja života! Ne daj da ti takvi jalni jadnici upropaste godišnji. Sretno", napisala je jedna pratiteljica. No, bilo je i onih koji su iskazali sumnje u voditeljičinu priču budući da im nevjerojatno zvuči informacija o vrijednosti navodno otuđene pokretne imovine. "Priča ne drži vodu, ni s tvoje strane draga Nikolina, jer toliko gotovine imali sigurno niste, baš kao što i ne drži vodu od strane vlasnika", napisala je jedna sumnjičava pratiteljica. 

U cijelu situaciju uključila se i poznata srpska pjevačica Jelena Karleuša, no netipično za nju ovoga puta nije iznijela svoje mišljenje na ovu temu, već se odvrnula na voditeljičin izgled. "Ja sam ovdje samo da napišem WOW", napisala je u svom komentaru.

Photo: Instagram/Getty

Komentari 0