Stars

Stan Nikoline Ristović od 400 kvadrata zaista je nešto posebno, pogledaj

  • Prije šest godina voditeljica Nikolina Ristović zamijenila je zagrebačku adresu beogradskom te uselila u stan svoga supruga Vidoja
  • Njihov dom ispunjen je velikim brojem antikviteta i umjetničkih dijele te je mnoge podsjetio na muzej
  • Voditeljica je najavila kako sprema njegovo preuređenje budući da želi napraviti funkcionalan životni prostor

Voditeljica Nikolina Ristović prije šest godina zagrebačku je adresu zamijenila beogradskom te živi u luksuznom, dvoetažnom stanu  od 400-ak kvadrata u zgradi smještenoj u gradskom naselju Vračar koja je u vlasništvu obitelji njezinog supruga Vidoja. Premda je svoj dom dugo vremena nastojala sakriti od znatiželjnih pogleda javnosti, mnogi su se nemalo iznenadili kada je početkom godine novinarskim ekipama odškrinula njegova vrata. Na ovo se odlučila jer je željela sačuvati uspomenu na trenutačni izgled svoga doma, budući da je u planu njegova detaljna rekonstrukcija.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Još me nitko nije uhvatio na skijama, pa nemam fotku. Vjerojatno sam prebrza 👀 😂

Objavu dijeli Nikolina Pisek (@nikolina_pisek)

Možda vas zanima Kakva raskoš! Meghan i Harry će navodno živjeti u ludo luksuznom bivšem domu Mela Gibsona Rubrika Life&style Life&style

Želi stvoriti funkcionalni prostor

Životni prostor Nikolinine obitelji trenutno se sastoji od dva dnevna boravka, tri spavaće sobe, tri kupaonice, garderobe i dviju kuhinja. Prema planovima koje je iznijela, voditeljica namjerava rascjepkani prostor pretvoriti u funkcionalni dvoetažni stan s kuhinjom i boravkom s pripadajućom terasom u gornjem dijelu te spavaćim prostorom u donjoj etaži. "Zgrada zahtijeva temeljitu rekonstrukciju, prije svega zato što nema lift, a on će itekako pridonijeti kvaliteti našeg života jer nije lako svako malo trčati na treći i četvrti kat, pogotovo sa stvarima. I ono najvažnije - dvije kuhinje smanjujem na jednu" - otkrila je voditeljica za tjednik Story.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Home, sweet home series. Thank you @milosnadazdin & @marko_fox for making me almost human.

Objavu dijeli Nikolina Pisek (@nikolina_pisek)

Kao u muzeju

Kada su fotografije njezinog beogradskog doma ugledale svjetlo dana, mnogi su komentatori na društvenim mrežama ostali osupnuti količinom umjetničkih djela koja su se našla u interijeru. Posjetimo, njezina nekadašnja kolegica Nevena Rendeli Vejzović nije propustila prokomentirati kako ove fotografije ostavljaju dojam da obitelj Ristović živi u muzeju. Nikolina je tada prihvatila šalu te odgovorila kako su upravo po njima snimali poznate filmske hitove Noć u muzeju 1 i 2.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Home alone. Great!

Objavu dijeli Nikolina Pisek (@nikolina_pisek)

Možda vas zanima Kakva raskoš! Zaviri u kuhinje osam poznatih dama, u kojoj bi ti najradije kuhala? Rubrika Life&style Life&style

Stan je odraz suprugova ukusa

Budući da je Nikolinin suprug Vidoje povjesničar umjetnosti i strastveni kolekcionar umjetnina, ne čudi što je svaki kutak njihova stana ispunjen umjetničkim djelima. Štoviše, 44-godišnjakinja je priznala kako je on zapravo i jedini koji zna točno mjesto gdje se što nalazi u stanu. Pošto s roditeljima u stanu živi i 5-godišnja djevojčica Una Sofija mnoge je zanimalo kako se ona snalazi u ovom osebujnom prostoru.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Preparations for skiing... of course. It’s essential to bring only necessary stuff.

Objavu dijeli Nikolina Pisek (@nikolina_pisek)

Promjena je bila nužna

"Konstantno se Vidoje i ja raspravljamo oko toga da li je previše natrpano stvari ili ne. Ja mičem, on donosi. Stalno se vodi rat za teren u dnevnom boravku. Una se navikla na ovo okruženje, ništa ne dira te pored nje možete ostavljati vrlo lomljive eksponate. Kada je bila mala, neke stvari smo ipak morali skloniti, ali više ne radi za mene. Ostala sam sama u borbi protiv količine eksponata" - otkrila je Nikolina za Blic.

Nikolina priznaje kako je ovaj stan savršen odraz njezina supruga, no otkrila je kako u planiranoj obnovi ona namjerava uzeti sve konce u svoje ruke. Prije nego se posvetila malim ekranima i voditeljskoj karijeri završila je studij dizajna na Arhitektonskom fakultetu te ne čudi što je odlučila aktivno sudjelovati u ovom obiteljskom projektu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Red as mad as girl gone bad. Čuditi se hrvatskom sudstvu je toliko postalo deplasirano da se sama sebi cudim. Čudim se da sudski proces čiji sam ja akter traje već PET godina. I da krvnik Amir Isajbegovic i dalje nekaznjeno obavlja svoje aktivnosti. Da se susjedstvo koje je godinama terorizirao uzgajavši zbog osobnog profita i u nehumanim uvjetima državši opasne istraumatizirane pse - i dalje čudi da nije sankcioniran. Čudim se nekim susjedima koji su lažnim svjedočenjem poduprli djelovanje krvnika. Ponavljam - krvnika Amira Isajbegovića iz ulice Božidara Magovca 66 jer on to i jest. Krvnik. I znam da će me tužiti zbog riječi “krvnik” pa ponavljam . Ili mogu preformulirati u “ubojica”? Nečovjek? Nesto deseto? Krvnik mi se baš dopada... Hvala @ivanasg što toliko srčano ganjaš pravdu. ...ali čemu se čuditi kada ubojica koji to pukim slučajem nije službeno postao, kao sto je Darko Kovačević iz Zadra - slobodno išeta iz sudnice? U policijskoj pratnji, jer on se osjeća ugroženim? Agresivni neandertalac sa kriminalnim historijatom koji je “hrabro” gotovo do smrti izubijao djevojčicu? Hrvatskom sudstvu definitivno treba potpisati smrtnu presudu. I kaznu izvršiti momentalno. I novi sistem dići od samog početka, sa funkcionalnim zakonodavstvom i bez korumpiranih jedinki.

Objavu dijeli Nikolina Pisek (@nikolina_pisek)

Nije mislila da će se ovdje zadržati

Voditeljica se za Story prisjetila i svog prvog posjeta ovom stanu te anegdote u kojoj je na početku njihove veze svom današnjem suprugu rekla kako nikada ne bi mogla živjeti u ovom prostoru jer je nepraktičan te je bila zabezeknuta količinom šarenila i artističkim uređenjem prostora. "Šest se godina borim protiv svih svojih principa i stvarno bi bio red da usliši moje molitve" - otkriva voditeljica. Dok traju radovi na uređenju, obitelj boravi u Zagrebu.

Photo: Instagram/Getty
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • vi

    ko da živi u cirkusu, neukusno i ružno....
  • neda

    meni je ovo užasan kič...