Stars

Maja ponovno blista: Sada dominira bijela majica koja stoji 2 600 kuna

  • Poznata pjevačica Maja Šuput nas vrlo često iznenadi svojim modnim izborom
  • Tako je bilo i ovog puta kad se odlučila za bijelu majicu kratkih rukava koju je nosila kao haljinu, bijele čizme te kratku crvenu jaknu
  • Majica brenda Balenciaga zapela nam je za oko zbog paprene cijene od 350 eura, odnosno 2 591 kune

Pjevačica Maja Šuput (39) i ovog nas je puta iznenadila svojim modnim odabirom. Već smo navikli na to da Maja često odjene nešto što se ne bi svatko usudio nositi te su nam baš zato njezini outfiti posebno zanimljivi. Oni su također vrlo često i rezultat ideja Majinog najboljeg prijatelja i stilista Marka Grubnića i gotovo nikad ne prođu ne zamijećeno. Nije tajna da je Maja ljubiteljica dizajnerskih komada koje često nosi pa je i ovog puta ostala dosljedna sebi.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by majasuput (@majasuput) on

Možda vas zanima Mislili smo da više ne može, ali Maja Šuput nas je opet iznenadila outfitom Rubrika Moda Moda

Maja je tako odabrala lakirane bijele čizme koje sežu do koljena, kratku crvenu puf jaknu te bijelu majicu kratkih rukava s natpisom koju je odjenula kao haljinu. Crveni natpis na majici ''Balenciaga'' uskladila je i s crvenim ružem za usne i lakom za nokte, a kosu je ukrasila s dvije ukosnice koje su na sebi imale bisere.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by majasuput (@majasuput) on

Majicu je Maja prvi put pokazala krajem kolovoza za vrijeme odmora na grčkom otoku Mykonos. Tada ju je također nosila poput haljine, a kao detalje je odabrala zelene sunčane naočale te maramu koju je zavezala oko glave. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by majasuput (@majasuput) on

Možda vas zanima Maja Šuput opet krade pozornost: Je li ovim nadmašila samu sebe? Rubrika Stars Stars

Iako majica na prvu nalikuje bilo kojoj drugoj majici kratkih rukava koju možemo pronaći u high street dućanima, njezina cijena je ipak 'nešto' veća. Naime, cijena majice modne kuće Balenciaga, koju smo pronašli na web shopu Net-a-Porter,  je 350 eura, odnosno 2 591 kunu. 

 | Autor: Screenshot/aperolspritzofficial Screenshot/aperolspritzofficial

 

Photo: Instagram/Zara

Komentari 0