Stars

Maja iznenadila fanove odjevnom kombinacijom, ali i frizurom - poručili joj da izgleda kao Mufasa

  • "Majko Mila" - prokomentirala je pjevačica Maja Šuput dok joj je njezin frizer namještao čupavu plavu periku na glavu. "Nadam se kako u emisiji neću izgledati podrapano i raščupano", nadodala je.
  • Pjevačica iz dana u dan oduševljava svojim odabirom kombinacije, ali ova je izazvala podijeljene reakcije 
  • Pratitelji su ovaj put komentirali i njezinu novu frizuru koja nalikuje lavljoj grivi pa su nizali fotografije lavova ispod objave

U drugoj polufinalnoj emisiji Supertalenta Maja Šuput iznenadila je odjevnom kombinacijom, ali i odabirom frizure. Vrckasta Maja  iz dana u dan oduševljava svojim neobičnim kombinacijama, ali povremeno zaradi i komentare da je malo pretjerala.

U ovom slučaju riječ je o ledeno bijeloj nijansi haljine čiji se prorez proteže sve do struka te je na taj način pokazala seksi noge. Gornji dio haljine nije imao rukave već je išao oko vrata i vezao se naprijed u obliku mašne te je otkrio njezina ramena i istaknuo vitke ruke. Ipak, mnogi su stekli dojam da je Maja ipak prešla granicu, obzirom da je haljina otkrivala previše pa ju je pjevačica stalno potezala kako bi prekrila "strateška mjesta".

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Love this show 🤩🤩🤩 @supertalenthr No2

Objavu dijeli majasuput (@majasuput)

Možda vas zanima Maja Šuput na Maldive je ponijela vjenčanicu! Evo kako izgleda haljina koju do sada nismo imali priliku vidjeti Rubrika Stars Stars

Osim kombinacijom, Maja je iznenadila i svojim odabirom frizure. Naime, na Instagramu je objavila postupak postavljanja plave čupave perike na njezinu glavu. "Mila majko" prokomentirala  je Maja u svom storiju dok joj je njezin frizer namještao periku te je nadodala kako se nada da u emisiji neće izgledati podrapano i raščupano.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

We did it again 🔥🔥🔥 @supertalenthr No2

Objavu dijeli majasuput (@majasuput)

Njezina frizura nalikovala je lavljoj grivi, a izazvala je hrpu reakcija na društvneim mrežama. Dominirali su pozitivni komentari, ali ovog puta bilo je i dosta negativnih. U komentarima su je uspoređivali s lavovima, a netko je komentirao da izgleda kao Mufasa iz Kralja lavova. Iako vrckasta Maja uvijek privlači pažnju, čini se kako je ovog puta to u potpunosti i uspjela.  

Možda vas zanima Maja Šuput se za poslovnu konferenciju odlučila na modnu kombinaciju koja je za neke - pretjerana Rubrika Stars Stars
Photo: Instagram/Getty
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • tomislav747

    kaj se to isplati komentirati ? sexi noge ?kaj got.,pa to nemreš gledati,a niti slušati !kaj vi ne znate kak izgleda PRAVA ženska ,ovak kak Maja sigurno ne,sory. vama je svaka cura sexi kad pokaže malo više,ali to nije tak.