Stars

Maja Šuput svoju je kombinaciju začinila modnim dodatkom koji želimo sve pa smo pronašli slične modele u našim trgovinama

  • Pjevačica Maja Šuput odlučila se za modni dodatak koji se nalazi među jednim od najpopularnijih u ovoj sezoni
  • Pristaje svakoj frizuri osim visokom repu ili visokoj pubđi i obliku lica 
  • Donosimo ti modele beretki iz aktualne ponude s kojom zasigurno nećeš proći nezapaženo

Pjevačica Maja Šuput na svom Instagram profilu objavila je fotografiju na kojoj pozira sa beretkom na glavi. Uz ovaj modni dodatak, pjevačica je iskombinirala srebrni šljokičasti top s puf rukavima i sive hlače visokog struka s crnim tregerima. Svoju modnu kombinaciju zaokružila je s laganim valovima u kosi.  Najviše pozornosti na cijelom outfitu ipak plijeni beretka dodatak kojemu ne mogu odoljeti zaljubljenice u francuski chic. 

Možda vas zanima Je li Maja Šuput mačkica ili pantera: pogledaj njezino novo, "mijau" izdanje Rubrika Stars Stars
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Dan odvojen samo za snimanja 📽📽 work work work

Objavu dijeli majasuput (@majasuput)

Možda vas zanima Maja Šuput malom crnom haljinom i vrtoglavo visokim potpeticama 'zapalila' Zadar Rubrika Stars Stars

Beretka još nosi naziv "francuska kapa", a izvorno je bila izrađena od meke vune, a sad su česte od akrilnog vlakna. Nekad su je nosili baskijski pastiri iz Pirineja, a njezina proizvodnja naveliko je započela u 19. stoljeću u Francuskoj. 

 | Autor: miss7 miss7

S lijeva na desno: Reserved (69,90 kuna), Zara (119,90 kuna), Mango (129,90 kuna)

 

Beretke možemo pronaći u raznim bojama, ali i materijalima pa tako možemo zaključiti kako se radi o modnom dodatku kojeg u potpunosti možemo prilagoditi vlastitom stilu. Možemo reći kako ovaj komad odlično pristaje svakoj frizuri i obliku lica - možda samo ne visokoj punđi i repu - pa se ne moraš brinuti oko toga hoće li ti pristajati ili ne. Aktualna high street ponuda osim jednobojnih beretki nudi nam i one s uzorcima kao što su karirani, životinjski ili možda one s detaljima kao što su biseri i zakovice. 

 | Autor: miss7 miss7  S lijeva na desno: Mohito (99,90 kuna), Stradivarius (69,90 kuna), Zara (119,90 kuna)

Možda vas zanima Čaj, kava, kakao... Ako piješ tople napitke, na jednu stvar bi trebala pripaziti Rubrika Life&style Life&style
Photo: Instagram/Getty

Komentari 0