Stars 26. studenoga 2019.

Maja Šuput se za poslovnu konferenciju odlučila na modnu kombinaciju koja je za neke - pretjerana

Pixsell.
  • Pjevačica Maja Šuput poput prave pčelice Maje neumorno radi pa je tako u samo 24sata obišla tri događanja na različitim krajevima Hrvatske
  • Nakon showa "Supertalent" i dodjele beauty nagrada, Maja se zaputila u Šibenik gdje je sudjelovala na panelu o važnosti glazbe u ugostiteljstvu
  • Pažnju javnosti privukla je atraktivnom odjevnom kombinacijom koji su mnogi prozvali neumjesnom za jednu poslovnu prigodu - što ti misliš?

Već i ptice na grani znaju kako je Maja Šuput Tatarinov velika radoholičarka, ali svoj status je ponovno opravdala podatkom da je u jednom danu odradila čak tri nastupa. Naime, nakon što je u nedjelju navečer sjedila u vrućoj stolici žirija showa "Supertalent" u ponedjeljak ujutro je već bila na dodjeli beauty nagrada odakle se sa suprugom Nenadom zaputila u Šibenik. Pjevačica je ondje sudjelovala na panel diskusiji ZAMP32, koja se odvijala u sklopu Kongresa ugostitelja i turističkih djelatnika Hrvatske obrtničke, a čija je tema bila važnosti glazbe za uspjeh u ugostiteljstvu.

Možda vas zanima... Evo što sam sve naučila od Maje Šuput: 5 životnih lekcija popularne pjevačice Rubrika Stars Stars

 | Autor: Pixsell Pixsell

 | Autor: Pixsell Pixsell

Možda bi ova poslovna konferencija ostala poznata samo užem krugu stručnjaka iz područja turizma, no Maja se pobrinula ovo događanje uspješno lansirati u medijski prostor. Pažnju je više nego uspješno privukla odabranom modnom kombinacijom, koja je za mnoge bila primjerenija nastupu na pozornici, nego poslovnoj prilici.

 | Autor: Pixsell Pixsell

Možda vas zanima... Evo zašto sam se zaljubila u ovu maskaru i zbog čega me odmah "kupila" Rubrika Beauty Beauty

Odjevena u asimetričnu ljubičastu mini haljinu uz koju je uparila bijeli sako te bijele visoke čizme nije se libila pokazati svoje atribute. Štoviše, fotografi su je za vrijeme trajanja panela uhvatili u pozama kojih se ne bi posramila ni Sharon Stone. Svoj modni odabir naglasila je nizom modnih detalja: bijelom torbom i sunčanim naočalama, masivnom ogrlicom, zlatnim satom i narukvicom s natpisom "Tatarinova" koju joj je suprug poklonio za 40-ti rođendan. Bez obzira smatrali ovu modnu kombinaciju priklanom za održanu prigodnu, jedno je sigurno - Maja uspješno podiže atmosferu ma gdje stigla!Što ti misliš o ovoj modnoj kombinaciji?

Komentari 0