Stars

Maja Šuput na Maldive je ponijela vjenčanicu! Evo kako izgleda haljina koju do sada nismo imali priliku vidjeti

  • Pjevačica Maja Šuput sa suprugom Nenadom boravi na Maldivima, a za šetnju plažom odlučila se odjenuti ni manje ni više nego svoju vjenčanicu
  • Riječ je o trećoj svečanoj haljini koju je pjevačica odabrala za svoj dan vjenčanja, a čiji dizajn potpisuje kreatorica Aleksandra Dojčinović
  • Javnost haljinu do sada nije imala priliku vidjeti budući da je vrckava Maja u žaru tuluma s njom uskočila u bazen

Pjevačica Maja Šuput u društvu supruga Nenada posljednjih dana boravi na Maldivima. Ovo otočje odigralo je značajnu ulogu u njihovoj vezi budući da su se upravo ondje zaručili. Svoju vezu ozakonili su bajkovitim vjenčanjem koje je u svibnju održano u Istri, a vrckava pjevačica je tom prilikom promijenila tri vjenčanice.

Možda vas zanima Muškarci iz cijelog svijeta odabrali su - savršenu vjenčanicu. Sviđa li se i tebi? Rubrika Moda Moda

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ono kad potpises najvazniji papir 💍💗

Objavu dijeli majasuput (@majasuput)

 

Prvu haljinu, čiji dizajn potpisuje njezin prijatelj i dugogodišnji suradnik Marko Grubnić, odjenula je za sam čin vjenčanja. Svadbenu svečanost potom je nastavila u raskošnoj toaleti domaće dizajnerice Matije Vuice. O izgledu treće haljine do sada smo imali priliku samo nagađati budući da nam pjevačica nije pokzala fotografije. Razlog tome Maja je otkrila u svojoj posljednjoj objavi na Instagramu gdje je objasnila zašto do sada nismo imali priliku vidjeti treću vjenčanicu. Kako obožavatelji ne bi ostali uskraćeni za taj prizor, pjevačica je haljinu ponijela na Maldive tu u njoj odradila seriju fotografija koje su potom osvanule na društvenim mrežama.

Možda vas zanima Žene iskreno za miss7: "Zašto volimo mlađe muškarce?" Rubrika Love&Sex Love&Sex

 

"Svaka haljina ima svoju priču pa tako i ova... Ovo je moja treća vjenčanica koju je za mene radila moja draga Lei Lou by Alex. Trebala sam je nositi ujutro nakon vjenčanja na "white pool partyju " i obukla sam ja nju, no nije mi palo na pamet da se u njoj slikam već mi se puno boljom idejom činilo da se s ekipom odmah bacim u bazen u njoj. Ono što je najvažnije, ostavila mi je sjećanje na ludi tulum, a danas ću je prošetati uz svoju ljubav i stvoriti neke nove uspomene" - napisala je Maja uz fotografiju na kojoj je u vjenčanici snimljena na Maldivima.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Mr. & Mrs. Tatarinov 💗💗

Objavu dijeli majasuput (@majasuput)

Vjenčanica je izvedena kao bijeli bodi prekriven prozirnim tilom koji je naglašen voluminoznim ukrasima te izvezen detaljima cvijeća i točkica."Predivna haljina", "Prekrasna haljina, takav kroj super ti stoji",  "Prelijepa si" ... pohvalili su obožavatelji Maju za čiju je treću vjenčanicu zaslužna dizajnerica Aleksandra Dojčinović. Što ti kažeš na njezinu haljinu?

Photo: Instagam

Komentari 0