Stars

Luka Nižetić uživa u Americi, a mi ne možemo vjerovati kako se obukao za trgovinu!

  • Luka Nižetić na Instagramu dijeli fotografije iz SAD-a, točnije San Francisca gdje trenutno boravi kod sestre Petre
  • Pjevač dane provodi u druženju s malim nećacima i uživanjem u gradu
  • No, jedna neobična fotografija posebno je oduševila pratitelje!

Pjevač Luka Nižetić trenutno boravi u SAD-u gdje je posjetio sestru Petru. Bivša voditeljica i blogerica Petra Nižetić Mastelić prije 6 godina je hrvatsku adresu zamijenila američkom sa suprugom Franom Mastelićem te s njim i dvoje djece živi na zapadnoj obali, točnije u San Franciscu. Luka provodi vrijeme uživajući u sunčanim danima i igri s nećacima, a svoje američke doživljaje dijeli s pratiteljima na društvenim mrežama. 

Ispod preslatkih fotografija s nećacima obožavatelji su ga obasuli srcima i razdraganim komentarima, a kolegica i pjevačica Pamela Ramljak mu je napisala "Lijepo ti stoji."

Ima li išta slađe? Luka Nižetić objavio je dirljiv video sa sestrom i nećakom

Ipak, najveći interes pratitelja privukao je jednom od posljednjih fotografija gdje pozira  ispred coffee shopa s kavom za van u ruci.  Za ovu priliku Luka je izabrao pomalo neobično izdanje te je po jutarnju kavu otišao u kućnom ogrtaču i papučama. "Upravo zbog ovoga volim San Francisco" - napisao je Luka u opisu fotografije i pokazao koliko se opušteno osjeća u američkom gradu.

Nasmijao je brojne pratitelje i prijatelje koji su mu se javili komentarom ispod fotografije. "Tak i ja po kvartu…", napisala je Lana Jurčević, a Lukino izdanje komentirala je i glumica Nataša Janjić Medančić. "E bidan, nemaš robe", napisala je uz emotikone koji plaču od smijeha. 

Možda vas zanima Luka Nižetić dokumentirao kako se zabavio u Grčkoj: "Mater bi me ubila da vidi fotke" Rubrika Stars Stars

 "Ovo je ludilo", "Tak se živi", "U šlafroku po kavu i cimet tost!!! 😆 zakon!!", "Legendo", "Ti si takav car", samo su neki od oduševljenih komentara, dok mu drugi preporučuju da bi ovako "mogao i doma".
Inače, pjevač je poznat kao veliki ljubitelj putovanja, a prije dva tjedna posjetio je i Egipat gdje ga je posebno oduševilo noćenje u pustinji i Sahara. 

 

 

Photo: Instagram Luka Nižetić

Komentari 0