Stars

Petra Nižetić se sa suprugom i sinom vratila u Hrvatsku, a povratak je oduševio njezine prijatelje

  • Splitska influencerica već nekoliko godina živi u Americi, u San Franciscu
  • Prvi put nakon što je u svibnju rodila sina Jozu, Petra se vratila sa suprugom Franom u Hrvatsku
  • Podijelila je sliku na Instagramu - uslijedili su brojni oduševljeni komentari njezinih prijatelja

Petra Nižetić Mastelić (38) prije tri godine je slijedila svoje srce te se odselila u San Francisco u kojem se i udala za svog odabranika Franu Mastelića na intimnoj ceremoniji na plaži. Par je u lipnju prošle godine izmijenio zavjete i u Petrinom rodnom Splitu, a nakon odmora su se vratili u svoj prekooceanski dom. Nekoliko mjeseci nakon drugog vjenčanja, Petra je objavila da je trudna, a u svibnju ove godine na svijet je stigao dječak Jozo.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Petra Nizetic Mastelic (@modakomoda) on

Prije dva dana, Marijana Batinić je na svom Instagram profilu objavila kako joj se vraća prijateljica s kojom ju veže 17 godina dugo prijateljstvo. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Marijana Batinic (@marijanabatinic) on

I sama Petra je odmah po dolasku u Hrvatsku objavila sliku s aerodroma u društvu supruga, sina i puno prtljage te je napisala: ''Doma smo''. Brojni njezini prijatelji su joj poželjeli dobrodošlicu te nisu mogli sakriti oduševljenje. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Petra Nizetic Mastelic (@modakomoda) on

Između ostalih, dobrodošlicu su joj poželjele Anita Dujić, Marija Borić, Leona Paraminski, Larisa Lipovac, Nataša Janjić, Lucija i Ana Zaninović, Ivana Runjić te mnogi drugi. Jedna pratiteljica pitala je Petru je li to povratak za stalno, a Petra joj je odgovorila : ''Ne još... Ali radimo na tome.'' te je tako odala planove svoje male obitelji.

Photo: Instagam

Komentari 0