Stars

Ella Dvornik preslatkim je videom objavila vijest o trudnoći - bebica stiže na proljeće

  • Poznata blogerica Ella Dvornik (28) objavila je da čeka drugo dijete 
  • Sa suprugom Charlesom (41) i kćerkicom Balie snimila je simpatični video uz koji je napisala: ''Više ljubavi, manje sna. Proljeće 2020. godine''
  • Inače, par se vjenčao na Valentinovo ove godine nakon pet godina veze

Još jedna poznata Hrvatica priključila se baby boomu među slavnima ove godine. Nakon što su brojne domaće dame objavile da očekuju bebu, to je sad učinila i Ella Dvornik. Naime, blogerica i influencerica je snimila video u kojem se uz nju pojavljuje suprug Charles Pearce te njihova, uskoro dvogodišnja, kćerkica Balie Dee. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ella Dvornik Pearce (@elladvornik) on

U videu Charles puše balon koji predaje Elli, a kako ga ona ispušta tako raste njezin trbuščić. Tim preslatkim skečem par je s javnosti odlučio podijeliti sretnu vijesti. Uz video, Ella je napisala: ''Više ljubavi, manje sna. Proljeće 2020. godine'', a vrlo brzo su počele stizati čestitke sretnoj obitelji. 

Možda vas zanima Hrvatska Kim Kardashian preslatkom fotografijom odgovorila na glasine o trudnoći Rubrika Stars Stars

I Charles je sretnu vijest podijelio na svom Instagram profilu te je, uz isti video kao Ella, napisao: '' Ups, troje postaje četvero. Balie verzija dva u nastanku''. Inače, ovaj par je na Valentinovo ove godine u Las Vegasu izrekao sudbonosno 'DA' nakon pet godina veze, a tu vijest su također podijelili na Instagramu. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ella Dvornik Pearce (@elladvornik) on

Možda vas zanima Tako dirljivo... Ella Dvornik je podijelila fotografiju vjenčanja svojih roditelja od prije 30 godina i raznježila pratitelje Rubrika Stars Stars
Photo: Instagram/Getty

Komentari 0