Stars 15. kolovoza 2019.

Tako dirljivo... Ella Dvornik je podijelila fotografiju vjenčanja svojih roditelja od prije 30 godina i raznježila pratitelje

INstagram.
  • Ella Dvornik je na svom Instagramu objavila fotografiju staru trideset godina s vjenčanja svojih roditelja
  • Posebnu pažnju privukle su modne kombinacije koje su Danijela i Dino odabrali za svoj svadbeni dan
  • Slavlju je prisustvovao i Dinin dobar prijatelji, a danas poznati hrvatski pjevač Neno Belan

Influencerica Ella Dvornik je na svom Instagram profilu objavila fotografiju iz 1989. godine na kojoj su prikazani njezini roditelji Danijela i Dino Dvornik na dan svog vjenčanja. A na velikom je danu sudeći prema fotografiji prisustvovao još jedan slavni hrvatski pjevač - Neno Belan.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Osamdesete su bile godine, kad su se oni vjenčali. 🥰 #MamaiTata

Objavu dijeli Ella Dvornik (@elladvornik)

Možda vas zanima... Video: Ako ovako namirnice složiš u hladnjak, hrana ti se više neće kvariti! Rubrika Life&style Life&style

Ella je objavu popratila opisom "Osamdesete su bile godine, kad su se oni vjenčali", kojim je aludirala na stih iz popularne pjesme "Osamdesete" grupe Daleka obala. Obožavatelji su ostali raznježeni ovom objavom, a posebna pažnja u komentarima bila je usmjerena na modni odabir mladenaca. Naime, Dino je na dan vjenčanja nosio tregere, leptir mašnu i 'lenonice', dok je Danijela zabljesnula u vjenčanici netipične boje. Umjesto tradicionalne bijele, gospođa Dvornik se odlučila na ljubičastu haljinu ukrašenu čipkom.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Debeli Throwback 🥰😍

Objavu dijeli Ella Dvornik (@elladvornik)

Mladi par je godinu dana nakon vjenčanja dobio svoju jedinu kćer koji su nadjenuli ime po pjesmi "Ella E" s albuma "Kreativni nered" koju je Dinu otpjevao upravo u suradnji s Nenom Belanom. Hrvatski kralj funka prerano nas je napustio prije deset godina, ali kao što su zaključili Ellini pratitelji, uspomena na njega živjet će vječno u pjesmama.

Možda vas zanima... Riješi kviz i otkrit ćemo ti kakva si na plaži! Možda se iznenadiš! Rubrika Life&style Life&style

 

 

Komentari 0