Stars

Baby boom na hrvatskoj sceni: Lucija Lugomer podijelila sretnu vijest, a evo tko je još u slatkom iščekivanju

  • Posljednjih dana, ali i mjeseci na hrvatskoj javnoj sceni sve češće možemo čuti da stiže nova beba
  • Neke od poznatih Hrvatica trudne su po prvi put - tako je i Lucija Lugomer upravo objavila sretnu vijest dok neke očekuju svoje treće dijete
  • U neke poznate obitelji poput obitelji Subašić i Vrdoljak, ove godine su već stigle prinove

Česte sretne vijesti stvorile su dojama kako je ova godina jedna od onih kad na svijet stiže puno celebrity beba. I to hrvatskih. Vijest o trudnoći razveselila je brojne poznate osobe s naše scene koje su je rado podijelile s javnosti. Neke od njih čekaju svoje prvo dijete, a neke od njih već imaju iskustva jer ima stiže čak treća beba. No, osim onih koje tek trebaju doći na svijet, ove godine rođeno je već nekoliko "poznatih" beba.U nastavku ti donosimo tko je sve ovih dana obznanio svoju trudnoću.

Možda vas zanima Nije do tvoje loše sreće: jedna stvar koja ti se stalno događa ima sasvim logično objašnjenje! Rubrika Life&style Life&style

LUCIJA LUGOMER

Plus size manekenka Lucija Lugomer (26), godinu dana nakon udaje za ugostitelja Danijela Grlića, objavila je da očekuju svoje prvo dijete. Na svom Instagram profilu, Lucija pozira sa suprugom koji drži ruke u obliku srca na njezinom trbuhu, a Lucija u rukama ima mali bodi na kojem piše: ''Dečko 2015. godine, suprug 2018. godine, tata 2020. godine''. Uz objavu je napisala: ''Jedno je zaljubiti se u nekoga, drugo je voljeti nekoga, a treće je odabrati bas njega za oca svog djeteta.'' Kako piše 24 sata, Lucija za sad ne želi otkrivati puno detalja o trudnoći, no rekla je da će postepeno pričati o promjenama kroz trudnoću, prehrani, ali i odjeći. Također, rekla je da se osjeća super i da nema mučnina niti povraća. Lucija se zahvalila svojim pratiteljima na čestitkama i podršci. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by LUCIJA LUGOMER (@lusiluer_plussizemodel) on

HELENA MINIĆ MATANIĆ

Poznata glumica i njezin suprug, redatelj Dalibor Matanić u prosincu očekuju svoje treće dijete. Helena (40) je za 24 sata potvrdila svoju trudnoću te je rekla: ''Već sam ušla u četvrti mjesec trudnoće, super se osjećam, samo što su me i u ovoj trudnoći 'dočekale' mučnine. Izgleda da je to kod mene standard.'' Par već ima 4-godišnju kćerkicu Lolu i dvogodišnjeg sinčića Maxa, a za magazin Story Helena je izjavila: ''Dogodilo se da je ovo naš treći projekt i treće dijete. S prvim je to bila zezancija, kada se dogodio drugi projekt i drugo dijete, svi su se počeli zezati i govoriti: “Trebamo baciti oko kad ćete raditi treći projekt”. Zezancija je rezultirala trećom bebom. Zaista razmišljam o tome da odbijem daljnju suradnju.'' Inače, par se zaljubio dok su radili na predstavi ''Thelma&Louise'' 2014. godine, a nedugo zatim su svoju vezu okrunili brakom i dobili svoje prvo dijete

 | Autor: Matija Habljak/Pixsell Matija Habljak/Pixsell

RAJNA RAGUŽ

I bivša Miss Hrvatske Rajna Raguž, koja se tom titulom okrunila 2001. godine, očekuje svoje treće dijete. Na svom Instagram profilu potvrdila je svoju treću trudnoću. Sa suprugom Tomislavom Čuljkom, lijepa 33- godišnjakinja, 2016. godine dobila je kćerkicu Gretu, a krajem 2017. godine na svijet je stigao i sinčić Ivan. Za magazin Gloria, Rajna je izjavila: ''Presretni smo, naravno! Trudnoću smo planirali, ali to ne znači da nas nimalo ne brine kako ćemo s troje male djece. No, mislim da u životu ponekad treba i riskirati, snaći ćemo se!'' Inače, bivša misica, a danas fotografkinja trudna je tri mjeseca te se osjeća odlično, Također je rekla kako se njezina kćerkica veseli bebi iako joj ništa još nije jasno, a smatra kako će sinčić biti ljubomorniji od starije sestre jer je jako vezan za nju, no vjeruje da će, kad stigne beba, sve sjesti na svoje mjesto.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Rajna•Raguž (@rajna_photo) on

IRENA ŠTETIĆ ANDRIN

Natjecateljica posljednje sezone ''Života na vagi'' za RTL je potvrdila svoju trudnoću. Irena Štetić Andrin (36) prijavila se na show kako bi skinula višak kilograma te mogla postati majka. Nakon izgubljenih 50 kilograma i osvajanja 50 tisuća kuna, Ireni se san počeo ostvarivati. Trenutno je trudna tri mjeseca, a na Majčin dan je saznala ovu lijepu vijest. ''Muž se pred Uskrs vratio u Hrvatsku iz inozemstva i rekao mi je da je dao otkaz jer želi biti sa mnom. Bila sam presretna zbog toga. Iako smo mislili da nećemo moći bez potpomognute oplodnje postati roditelji, dogodilo se čudo! Na Majčin dan shvatila sam da je nešto čudno, a kako mi je kasnila mjesečnica, odlučila sam napraviti test. Možete zamisliti koliko sam sretna bila'', rekla je RTL-u. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @irena.stetic.andrin on

Možda vas zanima Slavne glumice uspješno su dosad skrivale trudnoću - no jučer su ponosno pokazale trbuščiće Rubrika Stars Stars

ALEKSANDRA GRDIĆ

Još jedna bivša Miss Hrvatske očekuje svoje treće dijete. Riječ je o Aleksandri Grdić, koja se okitila krunom 2003. godine, a glasine o trudnoći pojavile su se krajem veljače ove godine. Glasine je potvrdio izvor blizak obitelji, kako donosi magazin Story. S dugogodišnjim partnerom Markom Šiljakovićem, Aleksandra, već ima sina Nou (3) i kćer Amber (2). Aleksandra se povukla iz javnog živote te trenutno živi mirnim obiteljskim životom u rodnoj Virovitici.

 | Autor: Dalibor Urukalović/Pixsell Dalibor Urukalović/Pixsell

ANA ČAGALJ

Poznati pjevač Joško Čagalj Jole sa suprugom Anom (38) očekuje četvrto dijete. Nakon tri kćerkice, 12- godišnje Ive, 10- godišnje Eme te 7- godišnje Tije, par će dobiti dječaka. Da je Ana Čagalj u trećem mjesecu trudnoće, par je potvrdio za magazin Gloria. ''Ne mogu riječima opisati koliko sam radostan što me opet čekaju pelene, dudice, bočice...Pjevanje je moja velika ljubav bez kojeg ne mogu zamisliti ni jedan dan, ali ništa mi nije sveto kao obitelj'', rekao je 47- godišnji pjevač.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jole (@joleofficial) on

IZABEL KOVAČIĆ - zasad samo nagađanja

Osim ovih potvrđenih trudnoća, već se nekoliko mjeseci šuška kako je trudna i Izabel Kovačić, supruga nogometaša Matea Kovačića. Iako ta vijest nije potvrđena, fanovi su to zaključili po položaju u kojem se Izabel u posljednje vrijeme slika za Instagram. Naime, posljednjih nekoliko fotografija na njezinom profilu snimljene su s leđa, što je njezinim pratiteljima bilo dovoljno da krenu nagađanja. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Izabel Kovačić (@izabelandrijanic) on

Možda vas zanima Čarobniju haljinu odavno nismo vidjeli, a Izabel Kovačić u njoj izgleda kao princeza Rubrika Stars Stars

5 beba koje smo već dočekali ove godine

Osim objava o trudnoći, ove godine su na svijet već stigle neke poznate bebe. Antonija Bozzo, dugogodišnja djevojka bivšeg nogometnog reprezentativca Danijela Subašića, sredinom svibnja na svijet je donijela dječaka Antonia. Još jedan bivši reprezentativac, Nikola Kalinić, početkom godine dobio je drugo dijete, kćerkicu Lotu. Baš kao i Mirko Alilović, koji je početkom godine dobio trećeg sina sa suprugom Ivom. Krajem svibnja, u Americi, rodila je i Petra Nižetić. Ona i suprug Frano Mastelić postali su roditelji dječaka kojem su dali ime Jozo. Početkom lipnja, glumica Tamara Vrdoljak, rodila je djevojčicu Nušu.

 | Autor: Instagram/miss7 Instagram/miss7

 

Photo: Pixsell Josip Regović/Instagram

Komentari 0