Stars

Slavne glumice uspješno su dosad skrivale trudnoću - no jučer su ponosno pokazale trbuščiće

  • Glumice Blake Lively i Keira Knightley potvrdile su svoje trudnoće
  • Blake očekuje treće dijete, a Keiri će to biti drugo dijete
  • Za obje trudnoće se saznalo na crvenom tepihu

Na sinoćnjoj premijeri filma 'Pokemon: Detective Pikacku' pojavili su se 31- godišnja Blake Lively i 42- godišnji Ryan Reynolds. Jedan od omiljenih celebrity parova svojim pojavljivanjem otkrio je i novost u njihovim životima, naime žuta haljina na bretele lijepo je isticala poveći trudnički trbuh glumice. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Harper's BAZAAR (@harpersbazaarus) on

Tim pojavljivanjem službeno je potvrđeno da u glumačku obitelj stiže treće dijete, a par već ima dvije kćerkice -  četverogodišnju  James i dvogodišnju Inez. Vijest o trudnoći i novom djetetu razveselila je njihove fanove, a vjerujemo kako ćemo uskoro saznati više detalja. 

Možda vas zanima Ovako ćeš biti mirisna i svježa cijeli dan - čak i kad krenu paklene vrućine Rubrika Beauty Beauty

Još jedna trudnoća iznenadila je javnost. Keira Knightley (34) zablistala je u Parizu na zabavi koju je organizirala modna kuća Chanel u pratnji supruga Jamesa Rightona, inače člana rock benda Klaxons. Pojavila se u bež haljini koja je isticala njezin trudnički trbuščić.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @peoplewebvip on

Glumica, poznata po ulogama u filmovima 'Zapravo ljubav' i 'Pirati s Kariba', tajnovita je kad je u pitanju njezin privatni život, no zna se da je par prije četiri godine dobio kćerkicu Edie prije čijeg rođenja su bili dvije godine u braku. 

Možda vas zanima Sitne navike koje razotkrivaju muškarca: Kojem tipu pripada tvoj dragi? Rubrika Life&style Life&style
Photo: miss7/Profimedia

Komentari 0