Stars

Luka Nižetić dokumentirao kako se zabavio u Grčkoj: "Mater bi me ubila da vidi fotke"

  • Luka Nižetić na prekrasnom grčkom otoku uživa u avanturama i najljepšim zalascima sunca
  • Pjevač kaže kako inače nije tip "di svi tu i mali Mujo", misleći na razvikane destinacije, no Santorini se isplati posjetiti
  • Splitski glazbenik i gastro majstor otkrio je kako je sada i najbolje vrijeme za posjet grčkim otocima

Grčki otoci privlače veliku pozornost i mnoštvo turista iz godine u godinu. A upravo tamo otputovao je Luka Nižetić i čini se kako je oduševljen svime tamo viđenim. Splitski glazbenik ovih dana na svom Instagram profilu dijeli fotografije poput onih s razglednica sa popularnih odredišta, grčkih otoka okuženih blistavim plavetnilom Egejskog mora. Pjevač je fasciniran Santorinijem, a osim što puni dušu njegovim ljepotama, ne nedostaje mu ni adrenalinskih avantura.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Luka Nižetić (@lukanizetic)

Luka je pokazao kako osim u turističkom razgledavanju uživa i u trekingu oko otoka i očaravajućim pogledima dok skakuće po stijenama visoko iznad mora. "Najlipših deset kilometara u životu! Mater bi me ubila da vidi ove fotke. A kad je najzanimljivije ono najopasnije, šta mo'š', napisao je.

Možda vas zanima Luka Nižetić pozirao s ocem na plaži, obožavateljice su oduševljene: "Tata je veći zmaj od tebe!" Rubrika Stars Stars
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Luka Nižetić (@lukanizetic)

A fascinirali su splitskog glazbenika i zalasci sunca. Premda ih je snimio mnogo, kaže kako je upravo ovaj na Santoriniju jedan od najljepših. "Snimio sam u životu malo more zalazaka, al’ ovaj u Santoriniju je zaista jedan od najljepših. Inače nisam tip ‘di svi tu i mali Mujo’, al’ ovdje sam bio Mujo i neka sam! Vridilo je svake sekunde! Ovakvi momenti se pamte!", otkrio je Luka.

Pročešljali smo hrvatske plaže i otkrili gdje ljetuju naši najzgodniji nogometaši, glumci, pjevači

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Luka Nižetić (@lukanizetic)

Također je rekao kako je ovo pravo vrijeme za posjetiti Santorini jer ne vrvi turistima i uvijek se može naći slobodno mjesto u restoranu te neometano uživati u razgledavanju.

Luka Nižetić Možda vas zanima Luka Nižetić u prekrasnom ženskom društvu na osamljenoj plaži oživio scene iz ‘Plave lagune’ Rubrika Stars Stars
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Luka Nižetić (@lukanizetic)

Ono što je razveselilo mnoge pripadnice ljepšeg spola, osim predivnih turističkih destinacija na Santoriniju i čarobnih zalazaka, zasigurno je i Lukino tijelo. Pjevač je podijelio i fotografiju na kojoj pozira u kadi s pogledom na more, a obožavateljice su uživale i u pogledu na Lukin isklesani torzo.

Photo: Instagram@lukanizetic

Komentari 0