Stars

Ljubavni život slavne glumice Jane Fonde bio je sve samo ne dosadan: "On mi je bio veliko razočaranje..."

  • Glumica, spisateljica i aktivistica Jane Fonda oduvijek je rado progovarala o svojem (ljubavnom) životu, a zanimljive je informacije otkrila u intervjuu za 'The New York Times'
  • Jane se udavala tri puta, a od posljednjeg se supruga razvela 2001.
  • Danas uživa u samačkim danima, a priznala je i koju je bolnu istinu otkrila tek nakon što je zakoračila u 80. 

Jane Fonda jedna je od rijetkih zvijezda koja nikada nije imala dlake na jeziku, ni po kojem pitanju, pa tako ni što se tiče njezinog ljubavnog života. Ova 82-godišnja glumica i aktivistica oduvijek je znala kako oduševiti svoje obožavatelje, a posebno su zanimljive bile njezine ispovijesti o njezinim slavnim ljubavnicima, otkrivši tako mnoge sočne detalje iz svojeg nimalo dosadnog (ljubavnog) života.

Na pitanje o njezinoj ljubavi s Marlonom Brandom s kojim je glumila u filmu 'Potjera bez milosti' 1966., Jane je legendarnog glumca kratko i jasno opisala kao vrlo razočaravajućeg. Naravno, zabava tu nije stala.

Serija Grace i Frankie Možda vas zanima "Ne ponosim se što sam bila na faceliftu i prestala sam s time", poručila je 84-godišnja Jane Fonda. U čemu je onda tajna? Rubrika Beauty Beauty

Maureenovo "Najviše žališ što nikad nisi imala seks s Che Guevarom" Jane je porekla priznavši da o njemu nikada nije razmišljala. 

"Ono o čemu razmišljam, a za čime jako žalim, je Marvin Gaye." Ispostavilo se, naime, da je proslavljena legenda soula svojedobno bila prilično zainteresirana za Jane, no ona je tada već bila udana. "On je htio, a ja nisam. Bila sam u braku s Tomom i sastajala sam se s mnogo izvođača kako bih pokušala organizirati koncerte za Toma, a žena koja mi je pomagala upoznala me s Marvinom Gayeom", otkrila je. "Jednom sam pročitala da je imao moju sliku na svom hladnjaku, no to sam saznala tek kasnije, nakon što je preminuo." Jane i Tom vjenčali su se još 1973. godine, a njihova je veza trajala 17 godina prije no što je svatko krenuo svojim putem.

 | Autor: Instagram @janefonda Instagram @janefonda

Inače, Jane je već nekoliko puta bila iskrena o svom romantičnom i seksualnom životu. Još 2018. je za 'People' otkrila da se osjeća kao da je predugo dopuštala muškarcima u svom životu da je definiraju.

"Do svoje šezdesete, bila sam u određenoj mjeri definirana muškarcima u svom životu", priznala je. Mislila je pritom na romantične partnere, ali i na muškarce s kojima je bila u rodu, poput svog oca, Henryja Fonde, rekavši da su se lekcije iz djetinjstva protegle daleko kroz njezin život: "Odgajana sam da ugađam. Htjela sam da me otac voli pa sam se pretvarala da sam sve ono što je on želio da budem, a ne nužno ono što već jesam bila. Bilo je potrebno da uđem u šezdesete da bih počela postajati ono što sam oduvijek trebala biti."

Jane je imala 28 godina kada se udala za svog prvog supruga, redatelja Rogera Vadima u čijem je legendarnom filmu 'Barbarella' i glumila, i s kojim je iste godine kada je film ugledao svjetlo dana dobila kćer - Vanessu, a rastali su se 1973.

Svog je drugog supruga Toma Haydena Jane upoznala dok je još bila u braku s Rogerom, a vjenčali su se u Janeinom domu samo tri dana nakon njezinog razvoda od Rogera. Jane je rodila njihovog sina Troya otprilike šest mjeseci nakon njihova vjenčanja, a ovaj je par bio poznat po svom aktivizmu, i to posebice zagovaranju građanskih prava u Sjedinjenim Državama.

Jane i Tom neslužbeno su posvojili i 14-godišnju Mary Luanu Williams čiji su roditelji bili članovi Black Panthersa. Mary koja se obitelji pridružila 1982. i sama je kada je odrasla postala autorica i aktivistica, a čak je pisala i o svojoj poznatoj 'majci' u svojoj knjizi 'The Lost Daughter: A Memoir'.

Možda vas zanima Tajna sjajnog izgleda: Što jede i kako vježba Sharon Stone, koja i sa 65 godina izgleda fenomenalno Rubrika Life&style Life&style
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @youmustrememberthis

Jane se samo godinu dana nakon razvoda od Toma ponovno udala, ovoga puta za svog trećeg supruga, medijskog mogula Teda Turnera. Njih su se dvoje vjenčali 1991. i ostali zajedno do 2001., kada je Jane shvatila da samu sebe mora staviti na prvo mjesto. "Bio je seksi. Bio je briljantan. Imao je dva milijuna hektara u trenutku kad sam otišla. Bilo bi lako ostati. Ali na mom ramenu je bio taj anđeo... bilo je teško čak i čuti njezin glas... 'Ako ostaneš, umrijet ćeš, a da nikada nećeš postati ono što možeš biti. Nećeš stvarno biti autentična' ", otkrila je.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Daniel Feldman (@feldman_da)

Od 1991. Jane je bila i više no uspješna. Osim što je glumila u nekoliko filmova, napisala je i knjige, a briiljirala je i uz Lily Tomlin u Netflixovoj seriji 'Grace i Frankie'. Za 'Town & Country' je 2018. priznala da je ova uloga za nju posao iz snova: "Osjećam se krivom što je tako zabavno. Toliko se zabavljam da je to čak i teško nazvati radom. Volim Lily [Tomlin]. Duboko joj se divim. Svaki dan idem na posao s genijalkom. To je broj jedan. Broj dva, volim imati redovan posao u 81. godini, što je više nego što je uopće moguće povjerovati", poručila je!

Danas Jane uživa u samačkim danima, a novim se vezama, priznala je, više ne nada, iako je u svom prepoznatljivom šaljivom tonu otkrila u čemu se krije problem. “Htjela bih mlađeg muškarca. Nije li to grozno? To je stvar kože. A i previše sam tašta. Jedna od bolnih stvari koje sam spoznala do 80... ne znam ni koliko imam godina, 84 godine, i sada sam sama. Ono o čemu sam stvarno morala razmišljati je da zapravo nisam sposobna za intimnost. Nije do njih. Do mene je. Da je naišao tip i rekao: 'Hajde, Fonda, pojavi se', pobjegla bih prestrašena. Privlačili su me muškarci koji mi to nikad ne bi učinili jer se nisu nužno mogli ni sami pojaviti. Tada to nisam znala, ali sada znam. Mislim da sada ne mogu ništa učiniti, ali to je istina, kako bi rekla Lily Tomlin. To je istina", zaključila je.

Photo: Instagram @janefonda

Komentari 0