Stars

Liz Hurley ponovila je "tanga sliku" Sofie Vergare. I izgleda jednako dobro - ali s 58 godina!

  • Slučajno ili namjerno, Elizabeth Hurley donijela je svoju reinterpretaciju nedavno vrlo popularne fotografije Sofije Vergare u kupaćem kostimu
  • Serija fotki u crvenom bikiniju odaje kako Liz dobro izgleda s 58, ali sjetila se i svoje prijateljice kojoj je 90...
  • Naime, objavila je i slike s kolegicom, jednostavno neuništivom Joan Collins s kojom glumi u seriji 'The Royals'
  • Pročitaj također: Istraživanje sugerira s koliko bi godina trebala prestati nositi bikini. Slažeš li se?

Da, da, zvijezde su na ljetovanju, a one koje se ponose svojim tijelom to itekako pokazuju. Pa smo se tako nedavno divili prizoru Sofie Vergare u tangama. Izazvala je puno pozornosti, i to opravdano. Glumica koja je nedavno, točnije 10. srpnja napunila 51 godinu izgleda fantastično. Prizor je vrlo atraktivan... Ako ti se ne čini pitaj dragoga ili kolege u uredu.

A u klubu "50+ dama koje izgledaju fantastično" trajno članstvo ima i britanska glumica Liz Hurley. Od Sofije je starija sedam godina, 58 joj je, a njezinoj formi, vitkosti, ljepoti već godinama skidamo kapu. Vjerojatno i sama ponosna na svoje tijelo (podijelila je i 6 svjeta kako to postići koje se isplati poslušati), Liz nije imala problema da na svom Instagram profilu ponovi, slučajno ili namjerno, fotografiju skoro istovjetnu onoj Sofijinoj. Priznajemo, ne nosi mikrotange kao Kolumbijka nego bikini, vidi se malo manje guze, ali poanta je ista. Liz super izgleda.

No, kao da ni to nije dovoljno, objavila je i niz fotografija s još jednom neuništivom ljepoticom, Joan Collins kojoj je 90!!! Nećemo reći da odmah potpisujemo da tako izgledamo s 90, potpisujemo da smo uopće žive!

Možda vas zanima Istraživanje sugerira s koliko bi godina trebala prestati nositi bikini. Slažeš li se? Rubrika Moda Moda

Djevojke se druže u St.Tropezu, a riječ je o spoju posla i zabave. Joan Collins vratila se u drugoj sezoni serije 'The Royals' da ponovno glumi kraljicu majku, a nitko nije bio sretniji zbog toga od Elizabeth Hurley koja glumi njezinu kćer Helenu. “Obožavamo što je Joan Collins na setu”, nedavno je izjavila. "Obožavamo ju, svi smo uzbuđeni kada Dame Joan Collins nastupi, fantastična je.”

Nismo sigurni hoćemo li pratiti seriju, ali njima dvjema skidamo kapu. Liz, naravno, pokazuje više u Versace kupaćem kostimu i outfitu iz serije, mrežastim čarapama i korzetu, dok je Joan eleganta primjereno godinama - i zadivljujuća. I ne, nije sve u izgledu. Sad nam se vrti po glavi misao kako s 90 uspjeva naučiti napamet i tekst za ulogu...

Photo: Instagram @elizabethhurley1
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • manfred

    mačka