Stars

Lijepu Lanu Radeljak uspoređuju s majkom, no čini se kako je odlučila krenuti očevim stopama

  • Poduzetnik Josipa Radeljak Dikan pohvalio se novom fotografijom svoje 20-godišnje kćeri Lane, a ista je izazvala niz reakcija
  • Mnogi su ukazali na frapantnu sličnost između djevojke i njezine majke, neprežaljene glumice Ene Begović
  • Lana svoj privatni život najstoji zadržati dalje od očiju javnosti, a poznato je kako trenutno boravi na studiju u Milanu

Poduzetnik Josip Radeljak, poznatiji pod nadimkom Dikan, objavio je na svom Facebooku fotografiju koja je privukla pažnju njegovih pratitelja, ali i domaćih medija. Riječ je selfiju njegove kćeri Lane, koji je ponosni otac popratio opisom "tatino blago". Podsjetimo, danas 20-godišnju kći dobio je u svom drugom braku s glumicom Enom Begović.

 

Tatino blago ..!!

Objavljuje Josip RadeljakUtorak, 27. listopada 2020.
Možda vas zanima 7 stvari koje ćemo rado izdržati kako bismo odgojile svoje kćeri u snažne žene Rubrika Life&style Life&style

Lana je imala svega 45 dana kada joj je majka poginula u tragičnoj automobilskoj nesreći koja se na otoku Braču odvila 15. kolovoza 2000. godine. Objavljena fotografija mnoge je potaknula da istaknu frapantnu sličnost između majke i kćeri.

"Ako je uz ljepotu naslijedila i ostale mamine osobine, zaista je blago!", "Prekrasna stvarno i jako puno podsjeća na majku", "Lijepa je poput majke", samo su neki od komentara koji su se mogli pročitati ispod objave.

Na javnim događanjima smo je do sada mahom imali priliku vidjeti u društvu obitelji, oca Josipa i brata Lea Radeljaka, tete Mije Begović i sestrične Maje Lene Lopatny. Svoje profile na društvenim mrežama drži zatvorenima za javnost pa ne čudi interes za fotografiju koju je objavio njezin otac.

 | Autor: Pixsell/Sanjin Strukic Pixsell/Sanjin Strukic Lana Radeljak s tetom Mijom Begović 2013. godine, sestričnom Majom Lenom Lopatny 2014. godine i ocem Josipom Radeljakom 2016. godine.

Možda vas zanima Kći Nicole Kidman i Toma Cruisea rijetko to čini, ali sad je objavila svoju fotografiju. Evo kako danas izgleda Rubrika Stars Stars

Nadalje, isti snimak potvrđuje kako djevojka trenutno boravi u Milanu gdje pohađa studij menadžmenta na prestižnom talijanskom sveučilištu. U odabiru karijere nije odlučila slijediti majčine stope, već se poput oca usmjerila ka poduzetništvu. Premda svoj privatni život nastoji zadržati podalje od znatiželjnih očiju, nakon što su se u medijima 2018. godine pojavile njihove zajedničke fotografije, potvrdila je vezu s mladim poduzetnikom Franom Ivkovićem. No, status njihove veze trenutno nije poznat.

Photo: Pixsell/Sanjin Strukic

Komentari 0