Stars
Nećakinje voljene princeze Diane, lijepe blizanke ukrale su svu pozornost u šljokičastim srebrnim haljinama

Lijepe blizanke nećakinje princeze Diane ukrale su svu pozornost u šljokičastim srebrnim haljinama

  • Nećakinje princeze Diane, Lady Amelia i Eliza Spencer, ukrale su svu pozornost u šljokičastim srebrnim haljinama na dodjeli nagrada Leopard Awards održanoj u Goldsmiths’ Hallu u Londonu
  • Lijepe 29-godišnje blizanke koje su odrasle u Južnoj Africi bile su među najzapaženijim uzvanicima, a proglašene su i najglamuroznijim blizankama na elitnoj društvenoj sceni
  • Osim Lady Amelije i Lady Elize, i njihova sestra Lady Kitty, također je velika miljenica britanskih medija koja se nedavno udala za 32 godine starijeg milijunaša Michaela Lewisa

Blizanke Lady Amelia i Eliza Spencer, bile su među najzapaženijim uzvanicama dodjele nagrada Leopard Awards koja se održala u Goldsmiths' Hall u Londonu. Lijepe plavuše, kćeri Charlesa Spencera, brata princeze Diane bile su modno usklađene te su blistale u efektnim haljinama srebrnog sjaja. 

Pogledaj tri prekrasne nećakinje princeze Diane - sve ljepša od ljepše

Amelia se odlučila za dugu haljinu obasutu sitnim šljokicama, dok se njezina sestra odlučila za kraću haljinu preko koje je nosila bijeli sako. Sestre su plijenile pažnju profinjenošću i elegancijom, a svoje glamurozne svjetlucave outfite upotpunile su dijamantnim nakitom, Amelia naušnicama i prstenjem, a Eliza decentnom ogrlicom i velikim okruglim naušnicama.

Možda vas zanima Nećakinja princeze Diane očarala je svijet, evo što smo doznali o njoj Rubrika Stars Stars

Obje sestre bave se manekenstvom, a nije tajna kako ih britanski mediji ih obožavaju, čak su proglašene i najglamuroznijim blizankama na elitnoj društvenoj sceni.

 | Autor: Profimedia / @salmahayek Instagram Profimedia / @salmahayek Instagram Blizanke Spencer

Nećakinje Lady Di, lijepe 29-godišnje sestre Spencer u London su stigle sredinom godine, preselivši se iz Južne Afrike, gdje su dotad boravile. Naime, nakon što su im se roditelji rastali, dio vremena su provodile s majkom u Južnoj Africi, a dio s ocem koji se vratio u Ujedinjeno Kraljevstvo. Kćeri Earla Spencera imale su svega 5 godina kada je njihova voljena tetka poginula u prometnoj nesreći pa su u intervjuu za magazin Hello! izjavila da bi voljele da su imale više vremena s njom.

Možda vas zanima 7 pravila kraljevskog odgoja djece koje je princeza Diana redom prekršila Rubrika Stars Stars

 | Autor: Profimedia / @salmahayek Instagram Profimedia / @salmahayek Instagram Najglamuroznije blizanke

Osim Lady Amelije i Lady Elize, i njihova sestra Lady Kitty, također je velika miljenica britanskih medija. Nedavno je tako Lady Kitty bila glavna vijest kad se na veličanstvenoj ceremoniji udala za bogatog biznismena, 32 godina starijeg Michaela Lewisa.

Prelijepa nećakinja princeze Diane, Kitty Spencer (29), udaje se za 61-godišjeg tajkuna

Kitty Spencer, nećakinja Lady Diane, rekla ‘da’ u predivnoj  Dolce & Gabbana vjenčanici Možda vas zanima Nećakinja Lady Diane udala se u vjenčanici dostojnoj princeze, uspoređuju je s Kate Middleton Rubrika Stars Stars

Vjenčanje je organizirano u Rimu u luksuznoj vili Aldobrandini, a prije nego što je izgovorio 'sudbonosno' da, par je bio u ljubavnoj vezi tri godine, a 2019. su se zaručili. Iako se bogatstvo njihove obitelji procjenjuje na više od 150 milijuna funti, sestre su imale teško djetinjstvo.

Roditelji su im se rastali dok su još bile djevojčice, a odnosi s majkom, također poznatim modelom u Velikoj Britaniji, pogoršali su se nakon što je mama postala ovisnica o alkoholu i teškim drogama. Kao glavni razlog smatra se tuga obavijena velom tajni te velika medijska pažnja oko cijelog slučaja tragične i misteriozne smrti princeze Diane. 

Photo: Profimedia / @salmahayek Instagram

Komentari 0