Stars
Kitty Spencer, nećakinja Lady Diane, rekla ‘da’ u predivnoj  Dolce & Gabbana vjenčanici

Nećakinja Lady Diane udala se u vjenčanici dostojnoj princeze, uspoređuju je s Kate Middleton

  • Lady Kitty Spencer uplovila je u bračnu luku s tajkunom Michaelom Lewisom na bajkovitoj talijanskoj ceremoniji, a njezina haljina oduševila je mnoge 
  • Odlučila se za Dolce & Gabbana vjenčanicu koja je pomalo podsjećala na onu Kate Middleton (koju je za vojvotkinju od Cambridgea osmislila Sarah Burton, kreativna direktorica kuće Alexander McQueen)
  • No, osim s Kate, nećakinju princeze Diane mnogi su usporedili i s gracioznom i profinjenom Grace Kelly

Na bajkovito romantično vjenčanje u Italiji odlučila se Lady Kitty Spencer koja je u nedjelju u Rimu rekla da južnoafričkom tajkunu, 62-godišnjem Michaelu Lewisu

Možda vas zanima Pogledaj tri prekrasne nećakinje princeze Diane - sve ljepša od ljepše Rubrika Life&style Life&style

Kitty, 30-godišnja nećakinja pokojne princeze Diane, izgledala je čarobno u vjenčanici koju je za nju napravila modna kuća Dolce & Gabbana. Bijela čipkana duga haljina u viktorijanskom stilu, pisali su korisnici društvenih mreža, dostojna je princeze iako Kitty nema tu titulu.

Prisjetili smo se nekih od najljepših vjenčanica iz filmova. Nisu li nezaboravne?

Graciozna, elegantna i zapanjujuća – nadodali su mnogi u opisivanju  vjenčanice u kojoj je Kitty zapravo bila zakopčana sve do grla. Gornji dio u obrisima korzeta imao je i duge rukave s naglašenim ramenima.

Uz haljinu Kitty je iskombinirala dramatično dugi veo, a sveukupni dojam je zaista profinjen svadbeni look kojeg Kitty nosi vrlo graciozno. 

Vjenčanica pomalo podsjeća i na onu koju je nosila Kate Middleton na svome vjenčanju, a neki korisnice Instagrama već su zaključile kako im se vjenčanica za koju se odlučila nećakinja Lady Diane više sviđa nego u vojvotkinje od Cambridgea. 

 ‘’Zapanjujuća, čak mi se Kittyna vjenčanica više sviđa nego u Kate Middleton’’, ‘’Odiše vibracijama Grace Kelly’’, ‘’Kitty je zadivljujuće lijepa, a  vjenčanica je savršena’’, Izgleda poput princeze’’, komplementirali su joj mnogi. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @theroyalwatcher

Tjedan dana uoči mediteranskog šarmantnog vjenčanja Kitty je doputovala u Italiju kako bi se u društvu najboljih prijateljica pripremila za svadbu. Ceremonija se održala  u luksuznoj vili Aldobrandini, a među uzvanicima su se osim obitelji mogla naći i poneka poznata imena iz javnog života. 

Kitty i Michael zaručili su se 2019. nakon godinu dana hodnja. 

Photo: Instagram@lejla.fili

Komentari 0