Stars

Kraljica Božića priprema uistinu kraljevsku božićnu zabavu - sve zvuči fenomenalno

  • Prije točno 25 godina pjevačica Mariah Carey izdala je pjesmu "All I Want For Christmas is You" koja je postala pravi božićni klasik
  • Ovaj hit osigurao joj je titulu "kraljice Božića", a ona istu nerijetko opravdava priređivanjem luksuzne proslave
  • Na organizaciju iste potrošit će izdašnu svotu, a uređenje će uključivati više od 20.000 lampica, snježne topove i dvije velike jelke

Karijera pjevačice Mariah Carey dobila je sasvim novi zamah kada je u radijske etere prije 25 godina puštena pjesma "All I Want For Christmas is You". Ovaj božićni single postao je instant hit, a u svojoj kratkoj povijesti brzo je postao jednom od najpoznatijih i najizvođenijih pjesama svih vremena. Mariah je zahvaljujući njemu stekla titulu "kraljice Božića", a istu je objeručke prihvatila.

Možda vas zanima Klasičarka, minimalistica ili...? Najpopularniji stilovi blagdanskog uređenja doma i kako ih kopirati Rubrika Life&style Life&style

Pjesma nam je možda otkrila što ona želi za Božić, ali su nam tek njezine objave na društvenim mrežama odgovorile na to kako taj isti Božić izgleda u orkestraciji pjevačke dive. Sa pripremama započinje već početkom studenoga, odmah po završetku Noći vještica, a iste je ove godine najavila duhovitom objavom u kojoj se iz svoj maske pretvara u božićnu verziju Mariah.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Breaking news ❄️

A post shared by Mariah Carey (@mariahcarey) on

Kako bi osigurala doživljaj "Bijelog Božića" pjevačica će s obitelji privatnim avionom 23. prosinca odletjeti u poznato američko skijalište Aspen u Coloradu. Ondje će praznike provesti u peterosobnoj vili čiji najam iznosi 60.000 kuna po danu. Čak i ako skijalište toga dana ne zabijele pahulje, Mariah će iluziju snijegom okovanog krajoliku uspješno dočarati budući da je već unajmila topove za umjetni snijeg.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

It ain't over ! The party's not over!🎄☃️❄️❤️ #ourlastvacationday

A post shared by Mariah Carey (@mariahcarey) on

Možda vas zanima Tom Cruise ima pomalo bizaran običaj za svaki Božić - a već je dobio i poseban naziv Rubrika Stars Stars

Također, u pripremi je i njezin tim za dekoracije koji će eksterijeru, kao i interijeru, podariti magičan izgled. U kući će biti postavljena dva velika drvca, od kojih će jedno krasiti nizinu privatnu sobu dok će drugo biti postavljeno u dnevni boravak te će se oko njega okupiti cijela obitelj.

U unutrašnjem uređenju prevladavat će zlatni tonovi, a u svrhu dekoracije će s postaviti nevjerojatnih 20.000 lampica. Centralna božićna jelka biti će ukrašena sa više od 150 staklenih kuglica, kao i ukrasima izvedenima od prirodnih materijala poput osušene kore naranče ili svežnja cimeta.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mariah Carey (@mariahcarey) on

Njezinu obitelj će u Badnju večer posjetiti i Djed Božićnjak koji će pristići na specijalni saonicama sa sobovima. Po njegovu dolasku uslijedit će zajedničko druženje i fotografiranje.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Sleigh!!! 🎄☃️🦌🎅🏼❤️🎶

A post shared by Mariah Carey (@mariahcarey) on

Možda vas zanima Zašto sve više ljudi na božićno drvce skriva ukras u obliku kiselog krastavca Rubrika Life&style Life&style

Osim u shoppingu koji ne propušta, pjevačica će dan prije Božića provesti i u kuhinji gdje će pomagati oko pripreme hrane te spremati "tajne očeve recepte". Božićno jutro započinje oko podneva kada se obitelj okuplja oko drvca te razmjenjuje darove odjevena u ist pidžame. Mariah nerijetko ističe kako je odrasla u skromnim uvjetima te želi da njezina djeca cijene svaki poklon.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Apreś-ski #MerryChristmas 🎿⛷❤️

A post shared by Mariah Carey (@mariahcarey) on

Nakon druženja slijedi svečani ručak, a pjevačica se u tom slučaju drži tradicije te poslužuje puricu s pire krumpirom i umakom od brusnice. Ipak, sa svog božićnog menija izostavlja prokulice jer ih jednostavno ne može smiliti. Što ti kažeš na ovu luksuznu proslavu?

Photo: Profimedia / @salmahayek Instagram

Komentari 0