Stars

Kraj! Prekinuli su Bradley Cooper i Irina Shayk, što će nakon ovog napraviti Lady Gaga?

  • Nakon mjeseci nagađanja javnosti o problemima u vezi Irine Shayk i Bradley Coopera, par je službeno prekinuo
  • Nakon filma ''Zvijezda je rođena'' u kojem je Bradley glumio s Lady Gagom, počela su nagađanja da je pjevačica kriva za probleme poznatog para
  • U vezi su bili četiri godine, a u ožujku 2017. godine dobili su kćerkicu Leu De Seine

Još jedan holivudski par prekinuo je svoju vezu. Iako se već mjesecima nagađa da u vezi manekenke Irine Shayk (33) i glumca Bradleya Coopera (44) ne cvjetaju ruže, sad je došla i službena potvrda da je njihova četverogodišnja veza došla kraju, piše magazin People. Izvor blizak paru također je rekao da se prijateljski dogovaraju oko skrbništva nad dvogodišnjom kćerkicom Leom De Seine, koju su dobili nakon dvije godine veze. 

O problemima u njihovoj vezi počelo šuškati nakon što je Bradley snimio film ''Zvijezda je rođena'' te su krenula nagađanja da kemija između njega i filmske partnerice Lady Gage nije samo gluma. Njihovi daljnji nastupi, kao i prekid zaruka Lady Gage s Christianom Carinom, samo su dodatno potpaljivali vatru, no slavni trojac nije se osvrtao na glasine. 

Vijest o prekidu četverogodišnje veze uslijedila je nakon što je Irina uslikana bez skupocjenog prstena za koji se pretpostavljalo da je zaručnički te nakon nedavnih fotografija na kojima se vidi da manekenka s koferom izlazi iz Cooperove kuće. 

 | Autor: profimedia profimedia

Možda vas zanima Isprobala sam mat crvene ruževe za kojima svi lude Rubrika Beauty Beauty

Magazin E! izvještavao je kako se par i dalje trudi prebroditi probleme, a da je dvogodišnja kćerkica zapravo razlog zbog kojeg se trude ostati zajedno. Izvor blizak paru je još ranije rekao: ''Stvari postanu malo bolje, ali onda se opet pojave isti problemi. Pitaju se je li ipak najbolja opcija da ostanu par. Žele ostati zajedno zbog djeteta, ali nijedno od njih nije sretno. Također, probali su i odvojeno živjeti ne bi li našli najbolju opciju za dijete. Jako vole svoju kćerkicu i to se neće promijeniti.''

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by IRINA AND BRADLEY (@irinashaykfamily) on

Podsjetimo, par je svoju vezu započeo 2015. godine, no svoju privatnost uvijek su pokušali zadržati za sebe. Iako smo ih često mogli vidjeti zajedno na crvenom tepihu, na ovogodišnjoj Met Gali, početkom svibnja, Irina se pojavila sama te je to dodatno potaknula glasine da je vezi došao kraj.

Photo: Profimedia/Instagram

Komentari 0