Stars

Ipak nije zbog Bradleya - otkriven pravi razlog prekida zaruka Lady Gage

  • U veljači ove godine Lady Gaga i njezin zaručnik Christian Carino prekinuli su zaruke
  • Pjevačicu se tada povezivalo s glumcem Bradleyem Cooperom, za kojega se smatralo da je "krivac" za prekid
  • Napokon je otkriven pravi razlog prekida njezinih zaruka - i nije zbog Coopera

Prije nešto više od mjesec dana u medijima je odjeknula vijest o prekidu zaruka megapopularne pjevačice Lady Gage i njezinog 18 godina starijeg zaručnika Christiana Carina. Mediji su tada kao glavni razlog prekida navodili glumca Bradleya Coopera, njezinog glumačkog partnera u filmu "Zvijezda je rođena", ali sada je isplivao, navodno, pravi razlog prekida.
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lady Gaga (@ladygaga) on

Možda vas zanima Doznali smo recept zbog kojeg neke žene izgledaju mlađe i - odlučili ga isprobati Rubrika Beauty Beauty

Američka pjevačica i 50-godišnji agent zaručili su se u tajnosti 2017. godine, ali zadnjih mjeseci je, kako kažu izvori, njihov odnos krenuo nizbrdo. Izvori su za američke medije otkrili što je u njihovom odnosu pošlo po zlu: "Bio je ljubomoran. Pokušavao ju je cijelo vrijeme pronaći i neprestano joj je slao poruke. Nije se svidio ni njezinim prijateljima." 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by People Magazine (@people) on

Čini se kako je Gagi to jako smetalo i da je zbog toga odlučila prekinuti zaruke. No, nikada se nije oglasila o njihovom prekidu pa možemo samo nagađati što se točno dogodilo između njih. Ipak, jedno je sigurno - odnos Lady Gage i Bradleya Coopera bio je samo jako dobra gluma u svrhu promoviranja njihovog zajedničkog filma Zvijezda je rođena, koji je ove godine bio nominiran za Oscara.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lady Gaga (@ladygaga) on

Gagu se u posljednje vrijeme povezuje s holivudskim glumcem Jeremyjem Rennerom, za kojega izvori tvrde da joj je bio rame za plakanje nakon prekida zaruka. Ističu kako 32-godišnja pjevačica i 48-godišnji glumac još nisu u ljubavnoj vezi, ali da sve vodi prema tome.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jeremy Renner (@renner4real) on

Photo: Instagram @haileybieber

Komentari 0