Stars

Korana Gvozdić ima neobičan ritual prije odlaska na more: evo što je napravila u frizerskom salonu

  • Korana Gvozdić ima vlastita pravila kada je riječ o njezi kose
  • U svom Insta storyju otkrila je svoj dugogodišnji ritual prije odlaska na more
  • Svoju divnu bujnu i osvježenu kosu pokazala je svojim pratiteljima

Jedan od dugovječnijih parova na hrvatskoj sceni, pokazuju tu u objavama na društvenim mrežama, sve je samo ne upao u rutinu. Korana Gvozdić i komičar Ivan Šarić redovno objavljuju zanimljivosti iz svoje svakodnevice pa smo i za vrijeme karantene mogli saznati kako je lijepa 37-godišnja voditeljica svome dvije godine mlađem dečku prepustila ulogu visažista. No, kada je riječ o kosi Korana ipak ništa ne prepušta slučaju pa je za osvježenje svoje frizure, koju i nije sklona drastično mijenjati, zakazala termin u frizerskom salonu. Stručnim rukama Korana je povjerila bojenje kose prije odlaska na ljetovanje, a čini se kako je to Koranin ritual o kojem i sami frizeri imaju svoje mišljenje. 

Možda vas zanima Imamo tri super ideje za zalogajčiće idealne za vruće ljetne dane Rubrika Life&style Life&style

 | Autor: Instagram/Getty Instagram/Getty

‘’Bojenje prije mora, moja dugogodišnja rutina'', napisala je Korana u Insta storyju.

Možda vas zanima Korana Gvozdić: Od ovog se beauty proizvoda ne odvajam Rubrika Stars Stars

‘’Boja broj šest je na izrastu. Na kraju je napravljena emulzija i lagano je povučena na dio dužine’’, dodala je lijepa voditeljica.

 

 | Autor: Instagam Instagam Iako je to dio Koraninog rituala, mnoge svoju kosu prije ljetovanja ‘puštaju da se odmori’  kako će ona kroz vruće ljetne dane biti dodatno izložena vanjskim štetnim utjecajima poput UV zraka, soli ili klora, a to savjetuju i neki frizeri.  Ipak, uz pravilnu njegu, nema razloga da u ljetnim večerima uz more ne zablistamo s novom frizurom, baš kakvom se lijepa voditeljica pohvalila na svom Instagram profilu. 

 | Autor: Instagram/Getty Instagram/Getty

Divna bujna kosa jedan je od Koraninih zaštitnih znakova, a lijepa voditeljica  jednom je prilikom medijima otkrila kako se počela bojati relativno kasno pa je izbjegla uništavanje kose u ranoj mladosti. 

Korana je godinama vjerna klasičnoj brineta nijansi, a ponekad kosu voli osvježiti s nekoliko svjetlijih pramenova. 

Nama ljetna Koranina frizura pravo osvježenje, kako se tebi sviđa? 

Photo: Instagram/Getty

Komentari 0