Stars

Korana Gvozdić: Od ovog se beauty proizvoda ne odvajam

Samo za miss7 naša predivna voditeljica otkriva bez čega ne odlazi na more, kako se štiti od sunca - i oko kojeg je to preparata stvorila opsesiju

Kad smo je pitali bez kojih proizvoda ne odlazi na more i što se baš uvijek može pronaći u njezinoj torbi za plažu - Korana Gvozdić je imala spreman odgovor! S obzirom na njenu uvijek savršenu kožu i kosu, Korana nam je definitivno beauty uzor i rado ćemo joj ukrasti pokoji trik i usvojiti koji savjet, direktno s plaže.
Koje to komade voli nazivati kultnima jer se od njih godinama ne odvaja? Kako štiti kosu od sunca? Što najviše voli grickati na plaži? Znamo, znamo i znamo!

Piz Buin SPF30 balzam za usne

"Posljednjih 8-9 godina od ovog se proizvoda ne odvajam kada su ljetovanja u pitanju. Osim na usne, mažem ga i na područje oko očiju i nosa. Ovo je baš za hešteg #jatotako, hahaha!"

Mali švicarski nožić

"Teško mi je objasniti opsesiju ovim nožićem. On je uvijek u mojoj torbi i uvijek se dogodi neka situacija u kojoj mi baš dobro dođe. Baš je pravi mali must-have!"

Ručnik za plažu

"Bitno mi je samo jedno - što veći, to bolji!"

Nektarine

"Kada dođe ljeto, odmah povećam unos voća u organizam i jedem ga u velikim količinama. Prema tome, bio bi pravi grijeh da ga nemam uz sebe na plaži." 

Sunčane naočale

"Svake godine kupim nove na lokalnom štandu jer sama sebe uvjerim da mi tih neće biti žao ako im se nešto dogodi. Sve svoje skuplje naočale držim podalje od svojih morskih egzibicija..."

Ulje za tijelo i kosu sa SPF-om

"Što se tiče tijela, imam tu sreću da rijetko izgorim na suncu i u jako kratkom roku mogu dobiti tamniju put. Znam da nije pohvalno i nerado priznajem, ali nisam baš fan velikih faktora koji se uvijek predlažu. Maksimalni faktor koji koristim je SPF 15-20. S druge strane, kosu obožavam namastiti prije odlaska na plažu i zaista se trudim da ju sunce, more i sol ne unište i isuše previše. Nakon svakog novog kupanja dodajem novi zaštitni sloj".

Maskica za podvodno snimanje mobitelom

"S ovom futrolom, zabava mi je zagarantirana dok sam u moru, a nezaboravne uspomene ostaju mi zauvijek!"
 

Photo: Instagram @koranagvozdic

Komentari 0