Stars

Kim K. pokazala je svog najmlađeg sina, dječačić neobičnog imena je totalno presladak!

  • Kim Kardashian West je postala četverostruka majka prije mjesec dana, a do sada nije iznosila previše pojedinosti
  • Tek je jučer na svom Instagramu objavila fotografiju malog Psalma na kojoj maleni spava pravedničkim snom
  • Kim je u opis jednostavno napisala 'Psalm Ye', a obožavatelji su ga zasuli komplimentima

Kim Kardashian West i Kanye West su prije mjesec dana postali roditelji četvrtog djeteta - dječačića Psalma. Poznata je mama tek jučer objavila prvu fotografiju najmlađeg člana obitelji kojeg je rodila surogat majka. 'Psalm Ye', napisala je u opisu fotografije preslatkog sinčića koji blaženo spava u bijelom bodiju. Već su počela nagađanja da mu je 'Ye' srednje ime, ali navodno je samo nadimak.

 | Autor: Instagram/@kimkardashian Instagram/@kimkardashian

 "Ajme, savršen je!", "Najslađi je!", "Dobrodošao na svijet, maleni!", "Lice ljubavi, nade i vjere" - samo su neki od komentara razgaljenih obožavatelja ove reality obitelji. Kim je prije par tjedana objavila fotografiju malenog Psalma kako spava u svom krevetiću, ali ju je ubrzo obrisala kada ju je zabrinuta javnost upozorila da za bebinu sigurnost nije dobro staviti toliko mekanih predmeta u krevetić (navodno je krevetić bio krcat dekicama, prekrivačima i ostalim mekanim objektima).

Možda vas zanima Kako da tvoj puder izgleda savršeno i traje dugo? Isprobala sam najbolji savjet vizažista i stvarno djeluje! Rubrika Beauty Beauty

 | Autor: Instagram/@kimkardashian Instagram/@kimkardashian

Možda vas zanima Kim Kardashian je otkrila ime svog sinčića i, malo je reći da je neobično Rubrika Stars Stars

Psalm je drugo dijete koje im je rodila surogat majka s obzirom da su se Kim javile komplikacije s posteljicom nakon rođenja sina Sainta. Naime, posteljica joj je abnormalno srasla sa stijenkom maternice što joj je izazvalo zakašnjeli porod posteljice - stanje koje se naziva 'placenta accreta'. "Liječnik je morao staviti cijelu ruku u mene kako bi odvojio posteljicu, čak ju je noktima strugao od maternice. Moja je mama plakala jer do tada nije vidjela ništa slično - to mi je definitivno bilo jedno od najbolnijih iskustava u životu!", otkrila je Kim nakon poroda i dodala: "Ipak, tko god misli da je lakše prolaziti kroz trudnoću i porod sa surogat majkom - potpuno je u krivu. Meni je to bilo puno teže jer nisam imala sve pod isključivo svojom kontrolom".

 | Autor: Instagram/@kimkardashian Instagram/@kimkardashian

Podsjetimo, prvo dvoje djece supružnika - koji su u braku od 2014. godine - kćer North (5) i sina Sainta (3) je rodila Kim, a kćer Chicago (1) i sina Psalma surogat majka. 

 

 

 

Photo: Instagram/@kimkardashian

Komentari 0