Stars

Kim Kardashian objavila fotku iz djetinjstva - stvarno je bila preslatka curica

  • Zvijezde često objavljuju svoje slike iz djetinjstva i mlađih dana na društvenim mrežama
  • Kim Kardashian je objavila fotku iz 1986. godine, kada je imala 6 godina
  • Fotografija je prikupila preko 2 milijuna lajkova

Već smo naviknuli da poznati na društvenim mrežama dijele mnogo toga iz privatnog života, a tako je i kad su u pitanju fotografija na kojima su kao djeca. Posljednja u nizu takvih fotki je ona Kim Kardashian West. Uz fotografiju je stavila jednostavan opisa, samo godinu - 1986. godina.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Kim Kardashian West (@kimkardashian)

U dobi od 6 godina, lijepa djevojčica pozira s lutkom popularno nazvanom 'Cabbage Patch Doll' na stražnjem sjedalu auta. Već tada se vidjelo da će danas 38- godišnja Kim izrasti u pravu ljepoticu. Mnogi njezini pratitelji su komentirali kako je njezina najstarija kćerkica, 5-godišnja North, mamina slika i prilika, a našli su se i oni koji su rekli da je njezina nećakinja Penelope ista teta. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Kim Kardashian West (@kimkardashian)

Fotografija je u par sati prikupila preko 2 milijuna lajkova i skoro 11 i pol tisuća komentara. Mnogi komentari su glasili da se nije promijenila te da je oduvijek bila ljepotica, a neke pratiteljice su se sjetile da su i one imale lutku sa slike.  

Photo: instagram @janko_popovic_volaric
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Avatar Norelinna

    Norelinna

    Umoran od stalnih pokušaja gubitka težine? Preporučujem najbolji alat za mršavljenje, pomogao mi je >>>> www.Takeslim.Com