Stars

Kim Cattrall prekinula šutnju - lajkala je neke postove koji točno objašnjavaju kako se osjeća oko 'Seksa i grada'

  • Kim Cattrall, znamo već, ne pojavljuje se u novim nastavcima serije "Seks i grad"
  • Odlučila je to još ranije, a zbog svoje odluke, izgleda, ne žali
  • Čini se da je prekinula šutnju, a zbog niza razloga i gotovo desetljeća zavade s kolegicom S. J. Parker - odlučila je započeti svoje novo poglavlje

Iako nije dio stalne postavke novih nastavaka serije Seks i grad, pod nazivom Just like that, Kim Cattrall i dalje je središnja tema razgovora o novim epizodama.

Kim je utjelovila jednu od četiri legendarne junakinje kultne serije, Samanthu Jones, ali je odlučila kako neće glumiti u novim nastavcima. Uslijedilo je to nakon gotovo desetljeća loših odnosa s glumicom Sarah Jessicom Parker. A sada se čini da je jasno i zašto.

Iako su krenule razne pretpostavke kako će u novoj seriji lik Samanthe biti izbačen, tvorci su samo odlučili da je ona preselila - u London. I samo tako, iako se niti ne pojavljuje u ovoj sezoni, Kim je i dalje predmet brojnih rasprava. Iako se još nijednom nije oglasila, mediji su primijetili da je podržala nekoliko Tweetova koji pokazuju da uopće ne žali zbog svoje odluke.

Naime, nekoliko fanova komentiralo je kako će bojkotirati novu seriju i umjesto toga odabrati naslove u kojima se pojavljuje Kim. Slavnoj glumici se izgleda svidio i još jedan komentar koji slavi njezinu odluku da ne ponavlja staru ulogu jer je očito to pravi izbor za nju. "Ti ne trebaš raditi ništa što ne želiš ili što te neće učiniti sretnom", napisao je jedan obožavatelj.

Možda vas zanima Teška svađa glumica 'Seksa i grada' zbog trećeg nastavka filma Rubrika Stars Stars

Kim je još 2016. odlučila da neće sudjelovati u daljnjim nastavcima ili filmovima koji se tiču popularne serije. Godinu dana kasnije, i to nakon što su scenarij i produkcija već bili spremni, otkazano je snimanje trećega filma, a glumica se zapravo u njemu nije htjela niti pojaviti.

"Ovo je jasna i snažna odluka da prekinem jedno poglavlje i započnem drugo. Imam 61 godinu. Vrijeme je sad", rekla je Kim u jednom intervjuu. Tada je priznala i kako ona i kolegice nikada nisu bile prijateljice i da su ti odnosi za nju bili toksični. "Nitko ne podigne telefon i pokuša te nazvati i pitati kako si. To bi bio dobar način. Inače je osjećaj samo toksičan", izjavila je.

Sarah Jessica Parker tim je tvrdnjama ostala šokirana, kako je sama izjavila u jednom kasnijem intervjuu. Nakon toga, Kim je javno uvrijedila Jessicu i to nakon što joj je ona pružila sućut zbog smrti brata.

Možda vas zanima Kim Cattrall odbila primiti sućut Sare Jessice Parker Rubrika Stars Stars

"To što mi se stalno prbližavaš je samo bolni podsjetnik kako si bila i ostala okrutna. Bit ću jasna (ako dosad nisam bila). Ti nisi moja obitelj. Nisi mi prijatelj", poručila je tada Kim Jessici na Instagramu.

Možda vas zanima Faca štiti Carrie i u stvarnom životu! Sarah Jessicu Parker brani od optužbi Kim Cattrall Rubrika Stars Stars

Chris Noth, koji je utjelovio Facu, ipak je podržao Jessicu u ovoj svađi. "Jako sam blizak s Jessicom i ove optužbe uopće nemaju s njom veze", izavio je. No, fanovi se nadaju kako i dalje ima mjesta za Kim i da će se pojaviti barem u epizodnoj ulozi.
 

Photo: Shutterstock

Komentari 0