Stars

Teška svađa glumica 'Seksa i grada' zbog trećeg nastavka filma

Ooo, život zaista nije poput filma - to ovih dana pokazuje javno prepucavanje glumica 'Seksa i grada' čiji odnosi nisu nimalo idilični kao na ekranu, a 'Samantha' poručuje: Sarah Jessica Parker bi mogla biti malo ljubaznija

Svako malo se spomene da bi se mogao snimati i treći nastavak filma 'Seks i grad', a onda se ta priča opovrgne ili - što je češći slučaj - brzo utihne. No, ovaj put, kad se potegnulo pitanje trećeg nastavka, a Sarah Jessica Parker otkrila da je film u pripremi, DailyMailTV je izvijestio da Kim Cattrall 'torpedira mogućnost snimanja nastavka silnim zahtjevima'.


Kim je sada u intervjuu s Piersom Morganom obranila svoje pravo da ne snima nastavak, a i uvjerava da nikad nije pristala potpisati ugovor: "Sada je vrlo, vrlo čudan trenutak da se pokrene lavina negativnih napisa u medijima oko nečega što govorim skoro godinu dana i sada ispadam 'vrlo zahtjevna' ili 'diva'. Nisam tražila novac, nisam to uvjetovala novim projektima... Zvati me divom je apsolutno smiješno!", rekla je Kim i dodaje:  
"Uostalom, mislim da bi u ovom trenutku ljudi iz 'Seksa i grada', a pogotovo Sarah Jessica Parker, trebali biti ljubazniji. Zaista mislim da bi ona trebala biti ljubaznija."

No, nije samo da je nešto trulo na relaciji 'Carrie - Samantha' jer izgleda da je odnos cijele glavne glumačke postave prilično uzdrman. Kim, Sarah te Kristin Davis i Cynthia Nixon ne nalaze se u barovima na Manhattanu uz koktel i ne čavrljaju o stvarima koje ih tište. Baš naprotiv, one ni ne komuniciraju, otkriva Cattrall: 
"One imaju djecu, a ja sam 10 godina starija od njih i pošto je serija završila, većinu vremena provodim izvan New Yorka pa se ne viđamo. Zapravo, ono što smo imale zajedničko, a to je serija, je završila. I zaista je razočaravajuće to što nitko nikad ne uzme telefon i ne nazove i pita 'Kako si?'. To se ovdje ne događa, ovo je kao da si u toksičnoj vezi".
Izgleda da su ipak jedino Miranda i Charlotte, odnosno Cynthia Nixon i Kristin Davis jedine uspjele ostati prijateljice, ako samo baciš oko na jedan od njihovih Instagrama, lako se uvjeriti koliko su cure bliske, navijaju jedna za drugu i intenzivno se druže - baš kao u seriji. 

 

 

Currently 💗💗💗💗💗💗

A post shared by iamkristindavis (@iamkristindavis) on

Photo: SATC

Komentari 0